Powered By Blogger

torsdag 23 augusti 2012

Tjugotvå gånger Instagram – på tre dagar












Tisdag: diskar och donar eftersom sittplatserna i vår boning oftast redan är tagna. Så tur jag skulle på möte där jag fick sitta. Och vara kreativ på köpet, inte fel alls. Därefter stassbyte inför vovvenad som även blev en runda jag ägnade en hel del uppmärksamhet åt blommorna i parken. Medan de finns kvar… Därefter gjorde jag premiär i proteinpulverland. Har inte hunnit testa det än men enligt andras utsagor ska det vara riktigt gott. Shoppade i K.O. Store, där även de flesta av mina Better Bodiesplagg blivit köpta. Inte så att jag är stammis men tydligen ändå tillräckligt bra kund för att få en t-shirt på köpet. Och inte vilken tisha som helst utan troligast den skönaste och mest välsittande sådan jag någonsin ägt. Me like!

Onsdag: hade mest av allt lust att hoppa tillbaka ner i bädden efter att ha kokat kaffe, men då var den redan tagen. Och jag skulle till Arbetsförmedlingen dessutom. Möte. Var så tidig att jag fick vänta utanför till de öppnade, jag med flera. Vilket alltid känns lite skumt för i normala fall är jag alltid den enda arbetslösa, men tydligen finns det några till… Egotrippat tänkt känns det rätt bra, för ensam är aldrig kul… Men AF-möten är tydligen mer krävande än ett jobb för attans vilken enorm trötthet som kastade sig över mig sedan. Har visserligen sovit mer än lovligt kass ett tag nu så kanske inte helt konstigt. Men trist att vara som halvdöd gelé i såväl kropp som knopp så jag tänkte att en kopp kaffe och en stunds vila i sängen skulle få mig alert igen. Dock tänkte jag inte på att jag glodde på Bachelor på tv, vilket fick mig att tvärslockna. Och sova bort i princip resten av den dagen.

Torsdag: för att knappa in en smula på förlorad gymtid så begav jag mig på ett pass med start 06.45 i morse. Ingen lek kan jag lova, fattar inte hur jag pallade den träningstiden när jag hade praktiken… Fast grymt najs efteråt. Och grymt najs frukost efteråt, en jag tyckte att den enorma ansträngningen var berättigad att få unna sig… Senare vovvenad och en smula mer blomspan. De ser allt tröttare och ledsnare ut för varje dag, de stackars blommorna. Så jag tycker vi skippar höst och vinter i år så de får fortsätta leva och vara glada… Eftermiddagen innehöll bland annat en tur till Lindex. Gillade kombon på skyltdockan och störtgillade de tonårsinspirerade behåarna. Men inget av det fick följa med hem för det fick bara det jag gick dit för att shoppa, ett pack med fyra par strumpor. Och på väg hem igen så upptäckte jag att om man bara tittar lite lite uppåt så kan man få korn på saker man tidigare inte lagt märke till. Sådant som att till exempel gubbstatyn ser ut att ha kissat på sig… Det lurar ny kunskap överallt minsann…

Och det var alles för den här gången. Och dagen. Så god natt & Kram!

4 kommentarer:

  1. Tack igen! Jag gillar dina Instagrampromenader.
    Kram snygging

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack! Det blir jag mycket glad att höra. Kram!

      Radera
  2. Älskar att Bambin får hänga med runt, superkul grepp. Svårt avis på magen din, insugen eller inte ;) Men du förtjänar den givetvis!! Fina blommor också ju, gäller som du säger, att passa på så länge de finns kvar. Endast 2 sorter återstår att slå ut i Paradiset, sen har allt blommat för denna säsongen. Klemisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än så länge håller sig Bambi i boningen. Kan hända tt han får se lite mer av världen vid tillfälle. Dock inte den här gången då jag korkat nog glömde Bambi hemma... Tänkte på dig när jag blomplåtade, passa på att dokumentera Paradiset ordentligt, som om jag bestämmer det liksom... .O) Kram!

      Radera