Powered By Blogger

måndag 27 augusti 2012

Dagens - som säger tack till er, hejdå till huvudstad


Dagens efter en liten shoppingsväng på stan. Mest fyndshopping och bara småpryttlar till boningen. Kanske flashar sen... Nu på Bromma flygplats med hemmet som efterlängtat sikte. Mest djuren, saknar dem som fan. Rent ut sagt. Så hej då Stockholm för den här gången. Det har varit en grymt supernajs helg!
Tackar och bugar som fan för alla kommentarer i förra inlägget, har bara hunnit skumma igenom dem i nuläget men kommer att på riktigtläsa sen. Jag är fortfarande på klurstadiet med bloggen. Fortfarande fetlack på privata påhopp... Men hur det än blir lovar jag att rapportera er i förväg och självklart vill jag "ha kvar" alla er darlingar som jag vet vem är. :-) Min helgtripp blir inlägg, som vanligt men kanske i annan tappning. Mitt race med Linda, tatueringsmässan, lite provning av Odd Molly. Men nu dags att checka in här. Så see you sen... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. He he! Vi möttes nog i dörren på Bromma då! Jag kom med kärran du ska hem med. Instämmer med tidigare. Byt mailadress och inför kommentarsgranskning. Låt inte trollen få ngn arena att härja på. Kram

    SvaraRadera
  2. Strunta i dumma kommentarer inför granskning det har jag och trycker bara på delete :) bamsekram Diana

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fin du är, som vanligt..om du låser bloggen hoppas jag att jag får vara med...gillar din stil o allt !
    Kraaam Anette

    SvaraRadera