Powered By Blogger

tisdag 21 augusti 2012

Dagens – två scenarion, två stassar

Dagens första stass skulle på möte och därför vara mixad av en lite lagom dos finhet och lite lagom mycket vardaglighet. Så det blev denna, som jag nog tycker funkar ganska okej inom de ramarna, vad tycker ni? 


Vit ärmlös tunn blus – Hunky Dory Bali Cami, white och kjol – Odd Molly Tripper B long skirt, silky paris.  

Mötet handlade om några artiklar jag ska skriva på frilansbasis. Kul! Jag har vissa ramar att hålla mig inom men uppdraget innebär även en del frihet att komma med idéer och vinklingar. Jag har inte hunnit aktivera geniknölarna ännu men vet i alla fall att jag vill undvika att fastna i gamla fällor. Har man jobbat som journalist i ett decennium så är det lätt att köra på, eller som nu falla tillbaka, 
i ingångna spår. Och upprepa sig. Och det är det jag  inte vill. Så! Jag gör en fuling och drar in er ier i tankeprocessen. För vad skulle ni vilja läsa om i fall jag till exempel säger höstmys?...

Efter möte väntade en liten ärenderond på stan och vovvenad. Och troligast så hade outfiten jag redan bar funkat i de lägena också men jag valde ändå att svida om. Mest av anledningen att slippa att plötsligt ha uteuppstajsade hundar hängandes i kjolen, med revor som följd. Typ. Så det blev denna kombo istället:


Linne – Odd Molly Rib jersey tank, white, Blusjacka eller vad man ska kalla den för – Odd Molly Shivers blouse, indigo, jeans – Please, såklart :o) 

Nu vankas en aktivitetsutflykt till spisen, därefter lite viktigt men tråkigt fix, sådant däringa måste göras… Men efter det ska jag försöka forcera min in i min mail så att jag, äntligen, kan börja beta av högen osvarade mail som ligger där och skäms å mina vägnar… Och med lite tur kan jag kanske även ta mig igenom en efterlängtad bloggenad innan Internet bestämmer sig för att det har semester och flyr till en annan planet, igen… Men peace out och Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Blixtrande snygg dagens! Du är så fin i Tripper long skirt!

    Höstmys?
    Ljus/doftljus och te är optimalt höstmys för mig. Kvällar med bok i soffan, filt, te och massor av ljus. Dagtid är det kantarellplockning, klart kallt solljus och röda löv. Skog eller isande kalla vindar vid havet.
    Jag vill läsa om goda recept, var jag köper mysiga ljuslyktor eller ljus, filtar, attiraljer till svampplockning, snygga gummistövlar eller andra höstkläder. Fakta och historia kring teer och olika sorter. Rekommendationer på bra böcker.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis! Roligt med artiklarna! Och när det gäller höstmys tycker jag att Helena ovan har svarat jäkligt bra! Bara två arbetsdagar kvar den här veckan, sen jäklar! Kram!

    SvaraRadera
  3. Japp, Helena har definierad höstmys för mig med. Vad snygg du är. Första stassen med kjolen är hur snygg som helst.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, jag håller bara med. Turkos himmel, orangea löv och så massor med te och läsning.
    Krispig kall himmel och så soffhäng så mycket som jag orkar.
    Kul och grattis!
    kramar

    SvaraRadera
  5. Ja Helena fick till det bra med höstmyset, håller med :) Lite goda röda viner nu till hösten och kanske mustiga vegetariska grytor också.

    Supersnygg dagens! Kramar

    SvaraRadera
  6. Tusen massa Tack för kommentarer och idéer! Ni är bäst! Kramar!

    SvaraRadera