Powered By Blogger

fredag 31 augusti 2012

Stockholm Ink Bash: Toby fakir & coola assistent Linda

Efter att ha krossat och sedan smulat en glödlampa i handen, inte lekt med maten men väl med gaffeln i näsan och häftpistolat fast papper på så väl sig själv som på konferencier Pontus bakdel så fick fakiren plötsligt för sig att han behövde en assistent. Någon i publiken. 
Och snabbt utvald blev Linda ”coolast i världen”Gunnarsson. Som knatade upp på scen utan att protestera det minsta, hon blinkade inte ens, och det trots scenskräck, nål- och blodnojja, jo man kan faktiskt ha det trots att man är tatuerade som en tok. Jag vet till och med en tatuerare som har nålfobi, men det är en helt annan historia…
Fy satan vad stolt jag är för att hon gjorde det. Och glad, för att hon vågade och fick ett udda minne för livet. Dessutom tillsammans med en annan av min favoritpersoner, fakir Tobias Törnell. Så två människor jag tycker om som fan på samma scen samtidigt, hur grymt som helst! Vilket såg ut så här, på ett ungefär:













Och i sin föreställning senare samma dag, som var i söndags, så körde han även lite av sina eldnummer och den välberyktade raketen i bakenshowen...
 





Men även om jag fullständigt älskar eldnummer i allmänhet och hans i synnerget så stod han sig allt lite slätt utan en donna från Lindesberg vid sin sida… Kram!  

4 kommentarer:

  1. Skit att jag missade raketen;) God natt och kram!

    SvaraRadera
  2. Strongt gjort, det där hade jag aldrig vågat! K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var jäkligt strongt gjort, satan vad jag blev stolt och impad när hon gjorde det. Kram!

      Radera