Powered By Blogger

söndag 19 augusti 2012

Jag sätter en tid för bloppis & tips på tävling


Så där kan man bara inte ha det. Men det är exakt denna syn som råder i min garderob. Komplett kaos! Jag har tjatat om att ha bloppis ett tag men av olika anledningar så har det hamnat på vänt. Men! NU är det banne mig dags! Och för att det inte bara ska rinna ut i sanden den här gången också så sätter jag tid. Så! Imorgon klockan 21.00 blir det bloppis här. Och därmed basta!
Fram till dess kan ni ju till exempel ägna en liten stund åt att tävla hos En Shopaholic. Där bland annat de här kanonschyssta sakerna finns till utlottning:


Ni kommer direkt till tävlingen genom att klicka HÄR. Nu håller jag kväll för idag. Så over and out, hej och Kram för den här dagen, den här veckan. Take care!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag som såg fram emot lite bilder från tävlingen ;) Fin du är i Strapen förresten, snygg grön färg ju. otippat nog, har jag bara badat hela dagen, helt underbart. Storklemar och lycka till med att välja kläder till bloppisen ;) det är ju himla svårt ibland, tycker jag iaf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hade man haft fetaste proffskameran så shit vilka bilder man kunnat ta. Men nu har ju då inte jag det... Dumt. :o) Ja det är supersvårt att sälja, rädd man ska ångra sig, och det är jag trots att det mesta i min Mollyrob är för stort... knastant... Kram!

      Radera