Powered By Blogger

torsdag 9 augusti 2012

Hösten har inte anlänt till Malmö än…

… vare sig vad gäller väder, för jag var väldans överklädd, som i mängden plagg, i min höstinspirerade stass idag, eller vad gäller Odd Molly-fronten. För det blev en snabbspanartur till Iisa, Åhlens och Factory. 


Delar ur Pre-fall och Classic står att finna sedan ett tag men det var bara Factory som hade fått in ett par plagg från nysläppta Fall. Kanske borde jag skippat att lägga in bilderna eftersom de inte gör färgerna någon rättvisa, speciellt inte den gröna blusen, Remix blouse, i färgen sapphire som är grymt supersnygg i verkligheten. Mycket mer grön än vad som anas här. Som produktbilden fast med mer sting, liksom. Hann inte med någon provning men ska försöka åtgärda det under nästa vecka… Ännu uteblivna bilder från dagens lunchdejt kommer dock att dimpa in här redan ikväll. Om nu någon, mot all förmodan undrar… ;o) Kram!

4 kommentarer:

  1. Men har inte Folk fått in en del? Jag ska till Malmö och Folk o prova imorgon ivf... hm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var aldrig på Folk eftersom det ju inte ligger i krokarna av där vi var. Men kul om de har fått in då får ju jag ta mig dit också nästa vecka. Håller tummarna att du hittar nåt fint. Kram!

      Radera
    2. Läste sen att ni var i andra krokar av stan. Hoppas att de faktiskt fått in en del. Ska till föräldrarna som bor några kvarter bort från Folk (5 minuters promenad) så håller tummarna att den gröna är så fin som jag hoppas.
      kram

      Radera
    3. Ser ut som de fått in en hel del om man tittar på Folks hemsida. Nästa så jag blir sugen på att åka ner en sväng jag också... :o) Och den gröna ÄR superfin tycker jag, kul att höra om du tycker detsamma... :o) Kram!

      Radera