Powered By Blogger

söndag 19 augusti 2012

Kreativt vipbås & av en händelse

Parcourtävling igårkväll var kul. Riktigt jäkla skitskoj! Helt sjuka grejer de gör, grymt imponerande. Tyvärr är dock inte parkoutävling och Iphonekamera direkta vänner vare sig vad gäller avstånd eller skärpa, så jag har inte en enda bild från tävlingen att flasha här. Och jag kan inte heller hitta något tidningsreportage att länka till… Skumt för det handlade om en internationell tävling med världseliten… men division 17 fotboll är klart viktigare än extermsport… as usual… ;o) Har ni sett någon artikel från tävlingen så får ni väldans gärna hojta!...

Och dumt för det är verkligen helt magiskt att se. Vilket vi inte var ensamma om att tycka. Vi lyckades ju norpa åt oss bästa platserna på himmelsposition och det var en hel del som försökte tränga bort oss. Jäkligt obehagligt att stå miljoner mil ovan mark och bli puttad framåt av folk som hänger på ryggen på en. Så tur vi stod med tre unga killar med fantasi och kreativitet, som fixade ett vipbås åt oss fem, och vips så var trängarna historia blott. :o)


Och på tal om något helt annat så fick jag frågan vad jag hade på mig igårkväll. Eftersom det inte syntes på den solutslätande dagensbilden jag kastade ut. Och av en ren händelse, ja faktiskt eftersom kameran var felvänd och gick loss på mig istället för på omgivningen, som tänkt, så har jag en närbild på den aktuella igårkvällstassen…


… som består av Odd Molly - Gimlet blouse, white, vitt bomullslinne från Better Bodies och halsband – Unica of Sweden. Lovar att försöka skärpa upp mig med innehållsförteckning över mina stassar. Okej? Nu städ och tvätt, detta suckframkallande evighetsgöra… Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Tack! Jättefint! Linnet ser skönt ut och passar bra till.
    Hälsningar Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja deras linnen är inte fel alls faktiskt, supermjuka och kanonsköna, och billigare än Mollylinnena. :o) Kram!

      Radera
  2. Skönt med kreativa ungdomar i sin närhet. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, det var coola och väluppfostrade dessutom, bara en sådan sak... :o) Kram!

      Radera