Powered By Blogger

onsdag 8 augusti 2012


… konditoriet som satte frestelsenerverna i grav gungning. Men vi valde ut de nyttigare alternativen ;o)… 


… gigantisk tonfiskmacka och relativt svulstig chokladboll för mig, påläggsprydd fralla och Limhamnsbomb till Flipfloppan. Hennes val visade sig vara det mest energiladdade för vips så hetsade hon ut mig på gatorna igen. För en promenix… 


'

… som inte innefattade att stjäla en hund eller att shoppa upp sig på frukt och grönsaker, utan som istället ledde mot…



… havet. Ja ni ser ju själva hur utsjasad jag blev av denna marsch. Men det brydde sig inte hon det minst om, utan det skulle spatseras runt där, i hamnområdet, en bra stund: 




Fint attan var det dock och tyvärr fick stora mörka och snabbt annalkande moln oss på flykten upp mot civilisationen igen. 





Tanken var ännu ett butiksbesök men när vädret blev lite väl regnhysteriskt tog det tvärstopp halvvägs.


Vi ockuperade en carport i väntan på bättre utsikter. Och de infann sig. Så nästan anhalt blev lokalen som ganska enkelt kan misstas för en porrbutik, då den är döpt till Wågat & Schöönt. Men porren höll sig dock på nivån kläder, skor och inredningsattiraljer. Detta är bara en spottstyver av sortimentet där.




Därefter drog vi oss mot Paradiset. Iphonen fick vila upp sig på vägen dit för väl framme fick den tjänstgöra på full speed igen. Men de bilderna slipper ni just nu. Då de dimper in här först senare i eftermiddag. Så på återseende om ni känner för det. Peace out & Kram för nu i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Kul med bilder från Limhamn. Där bode Andy och jag när vi träffades. Mysigt där! :)

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst jag inte, att ni bott där. Supermysigt ställe. Fast det tycker man ju ofta om ställen där man inte bor å andra sidan... :o) Kram!

      Radera