Powered By Blogger

fredag 10 augusti 2012

Dagens – som kör på allt eller inget, på flera plan

Snacka om veckan i värsta berg- och dalbaneandan... Där varannan dag har speglats av energin på topp och därmed på språng i såväl kropp som själ. Medan de där emellan har tett sig i det totala motsatslandet. Trött, helsänkt och med en känsla av sjukdom på väg att invadera varenda cell i min kropp. Idag det senare. Så det har mest varit syndomtyckande i sängläge. 
Tack och lov har jag hundarna som vill ut lite då och då, annars hade jag nog varit ett med madrassen vid det här laget. Ännu mer nersänkt, liksom. I dubbel bemärkelse... Men utgång betyder uppstigning. Och påklädning, så därför kan jag trots mitt miserabla mående visa upp en hyfsat representativ stass of today:


Joråsåatt… visst är det så, att det denna vecka inte bara har anlänt en Cotton embroidered kofta hit, utan två… Och det efter månader av jagande. Efter någon av dem. Allt eller inget. Precis som det mesta i mitt liv, framförallt kanske i min personlighet. Och de senaste dagarna alltså även vad gäller min fysiska status slash aktivitetsnivå... Så är det med det. Liksom... Dags att dra täcket över huvudet igen. See you, om ni pallar och känner för det vill säga... :o) Kram på er!

13 kommentarer:

  1. VA snygg du var i koftan du fyndade!!
    Jo, tänkte kolla med dig om du ville så kan du justera bloggadress (som du länkar till i din blogglista här på högersida) till min nya bloggadress: www.shopaholicsblogg.com OM du vill ;-)
    Ha en UNDERBAR helg!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart att jag vill, fixar det på en gång! Jag har samma tankar jag... att modifiera lite... :o) Kram!

      Radera
  2. Snygg är du iaf :) Men jobbigt att vara sänkt... Hoppas du piggar på dig snart! Skickade ditt halsband för en stund sedan :) Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket fick mig att komma på vad jag ska göra nu på stört... Mailar dig. Kram!

      Radera
  3. Känner mig också sådär idag och hade helst gjort som du.
    Men tyvärr - tre jobbnätter kallar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch, inget kul alls... Hoppas det går över eller att du mår bättre i alla fall... Kram!

      Radera
  4. Låter inget kul, men det vänder alltid. Snart hoppas jag. Men skit när det håller på. Men verkligen superfin kofta. Har tyvärr inga produktbilder. Känner igen det där att man absolut vill ha produktbilder o himla irriterande när någon saknas. Upp-piggningskram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har nu prod.bilder o har mailat dig. Kram

      Radera
    2. Har fått ditt mail, Tusen tack, har tyvärr inte kunnat svara på mailen bara... :o( Dumt... Kram!

      Radera
  5. Psss. var också superseg idag, men skulle ju på utflykt..dessutom klädd som du, fast annan färg bara. Klemisar och det vänder, jag lovar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du hade kul, har missat att läsa bloggar, gissar att du rapporterat, får in till dig och kika runt lite strax. Kram!

      Radera
  6. Fin den blev!! Glad att den passade!!
    Synd att kroppen far bergodalbana....., men det blir bättre.
    Kram o trevlig helg Cia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack att jag fick köpa den! Lite större än den turkos men funkar absolut. I love it! Fixar, du vet vad snart... :o) Kram!

      Radera