Powered By Blogger

tisdag 14 augusti 2012

Dagens - som hoppas på att det är ett övergående tillstånd

Högsommardag med en hop nödvändigt fix bortom solens räckvidd på agendan. Men en vovvenad av lite längre karaktär hanns ändå med. Ett par bilder från den turen dimper nog in här lite senare, i Instagrammat format. Här och nu; en dagens.



Och som synes en bonusdagens på mannen som bär svart under typ sådär 360 av årets alla dygn. Idag inget av de fem undantagen...
Och japp, jag är fullt medveten om att denna blogg har steppat långt över gränsen för hur jäkla stentråkig man får vara... För att jag är det... Hoppas och väntar dock på ett övergående tillstånd på den fronten... Helst snarast... :-) Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Skit snygg dagens, kramar från mig och Bella:-)

    SvaraRadera
  2. Åh vad den där blåsan är läcker! Och det där med stentråkig kan du ju släppa pronto.......
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Du är inte tråkig alls och allt behöver ju inte vara skitkul hela tiden heller :) Skitsnygg i klänningen är du! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!
    Stentråkig, trist och alldeles alldeles underbar är du ju, ja det sista alltså. Tänk på att svart kan vara svart på många sätt och jag tycker om er stil, både din och makens och vovvarnas. Otto nospussar för fullt att han har badat med husse en stund idag.
    Kramar på er

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne! Ser att du ändrat namnet på din blogg! Kan villigt erkänna att jag i första hand INTE har läst din blogg pga att jag skulle gilla Odd Molly, utan av helt andra skäl nämligen ditt härliga sätt att skriva om det mesta här i livet och ditt jävlar anamma förstås! Bloggpaus är ganska bra ibland, både för de som skriver och de som läser. Många kramar från Jenny, som inte varit här inne på ett bra tag

    SvaraRadera
  6. Inte det minsta tråkig!! men det där med lust att blogga och inspiration till att skriva går ju upp och ner....det vet ju jag om inte annat! efter att vi hade träffats så fick jag min inspiration tillbaka, du peppade mig och fick mig att "våga" skriva om precis skit och ingenting :-)
    Kram fina du!

    SvaraRadera
  7. Ursnygg dagens och inte alls tråkig. Inspiration kommer och går och det gäller ju både livet och bloggen och det vore ju nästan konstigt om man hade superjättemycket att skriva och en miljard inspirerande bilder varenda dag så keep it up :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Du är supervacker i den orangea och jag hoppas jag får tillfälle någon gång att se den live på dig. Stentrist kan du glömma. Du är aldrig trist någonsin.
    kramar!

    SvaraRadera
  9. TackTack! Som fan! Och massa Kram!

    SvaraRadera