Powered By Blogger

tisdag 21 augusti 2012

Tjugofyra gånger Instagram – imponerande & tyckanden













Lördag: leker kasta liten tomte med apporttokig hund så jag glömmer klockan och håller på att missa frisörbesöket. Men bara nästan och hann till och med knäppa en snabb bild på skyltfönsterdekor på vägen dit. Och en på Terrasstrapporna, för dagen platsen för parkourtävling, och det var allra högst upp, precis i mitten, vi stod senare på kvällen och var en smula förtrollade av en skuttande världselit. Imponerande. Men innan dess hanns det även med lite cityhäng med vovvar, mr Make och den tatuerade greken Drachas.

Söndag: inleder med tv. Extreme makeover weightloss, överdrivet överviktiga som under ett år tappar en hel massa vikt och vinner hälsan tillbaka. Imponerande. Och en jäkligt snygg tränare slash programledare gör ju inte saken sämre. Så peppad av detta rycker jag tag i städ och tvätt, med en paus för energipåfyllning med skorpa och cigg. När mina hjälpredor vaknar till liv blir det dock mindre städning. Och mer båtutflykt. Med min mamma, mackor, vin och spanande av Body shoputbudet i båtbutiken. Frestad av en bodybutter men slog istället till på m&m´s. Godare. Liksom. Och tillbaka i land blir det ännu lite mer konsumerat när jag snubblar över båda böckerna som Gunnarssonskan nyligen tipsade om. Nöjd. Som attan. Med såväl nytillskott på litteraturfronten som dagen i sig.

Måndag: sopbilen är livsfarlig, men ändå så himla spännande att det inte går att låta bli att utsätta sig för livsfara genom att spana in den. Tycker Muffin. Hundarna tycker det är roligare att vara ute. Själv är jag nog mer inne på att äta finmat, som i grillad tonfisk och en massa sallad med hallonbalsamico, och att samtidigt sitta bänkad framför Robinson, inte minst eftersom Robban is back! Jag gillar Robban, tycker han ska vinna hela skiten. Gillar honom för jag gillar människor som vågar vara sig själva och göra vad de vill och skiter fullständigt i vad andra tycker… :o)

Nu väntar tisdag och lite blandat på schemat. Take care därute. Kram!

5 kommentarer:

  1. Klart att Robban ska vinna! :-) ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. I like Robban också. Överhuvudtaget, gillar jag Robinson, det har jag nog alltid gjort tror jag. Bra köp där med böckerna, jag slår en signal endera dagen innan helgen. Klem

    SvaraRadera
  3. Jag håller på Leif, han kommer ju ifrån min håla! Bra köp med böckerna! Kram

    SvaraRadera
  4. Sköna bilder! Imorgon ska jag också klippa mig, hoppas jag..Kramar

    SvaraRadera
  5. Kul fler gillar Robban...Leif kan få komma 2:a ;o) Egentligen är ju han nog den som skulle klara sig allra bäst om det hade handlat om att fastna på en öde ö helt själv, men det tänkte jag inte låtsas om... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera