Powered By Blogger

fredag 10 augusti 2012

Ett försök att svara på frågor

Jag har fått lite frågor, såväl här som på mailen. Frågor om halsbandet som jag, eller snarare bästaste Flipfloppan som fick agera bästaste bulvanen, norpade från butiken Wågat & Schöönt i Limhamn, igår. Men då min mail är ganska skakig i tillförlitsfrågan just nu så svarar jag här istället.
Märket på halsbandet är Unica of Sweden. I butiken i Limhamn fanns det även ett i rosa, om det finns fler färger än så vågar jag inte svara på eftersom jag inte vet. Någon annan som har koll på det? Det är gjort av sten, så hyfsat tungt men ändå inte á la tegelsten. Och det finns även armband i samma, matchande stuk.


Var det mer kan tänkas finnas är en fråga jag inte heller är bevandrad i. Det finns en hemsida men den är inte helt intakt med tiden. Så mitt tips är att googla. Fast är det någon som vet det, eller annat i ämnet som jag inte har koll på, så får ni såklart väldans gärna bistå med information i kommentarsfältet… :o) 
Tror det var alla frågor, skulle jag ha missat någon så är det bara att hojta. Fast hellre här än på mailen. Okej eller?... Var rädda om er därute! Peace out för nu!

7 kommentarer:

  1. När jag hämtade ditt,såg jag inte det rosa och överhuvudtagt är det inte jättemycket kvar mer än armband, men de ska alldeles snart på mässa och shopsa på sig mer, så jag kan försöka hålla lite koll. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller också koll, vet ju vad som ska hållas koll efter åt dig åtminstone... ;o) Kram!

      Radera
  2. Om ni befinner er i närheten av Ystad så finns det en butik på Östergatan som heter Rut & Melkers som just nu säljer ut sin Unica of Sweden kollektion med 25% rabatt, fanns en hel del kvar men tror tyvärr inte att de skickar. Minns alltså inte om just detta halsband och armband fanns där....
    Hoppas att det kan vara någon till nytta=)))

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta för tipset! Attans att jag inte hinner åka till Ystad innan mitt sommarkort går ut men någon annan kanske gör för det är riktigt fina smycken det där. :o) Kram!

      Radera
  3. Säger som man brukar: Men Goooogla...
    http://unicaofsweden.blueart.se/dealers.php

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså inte du då utan de som tror att du heter Google i mellannamn ;)

      Radera
    2. Haha... jasså jag heter inte Google i mellannamn på riktigt då?... ;o) Kram!

      Radera