Powered By Blogger

söndag 12 augusti 2012

Förändringens vindar får blåsa även här

Tanken har funnits ett tag, legat och pockat på uppmärksamhet allt mer, allt oftare. Och anledningen är att jag inte känner mig bekväm med att vara insorterad i Odd Molly-facket längre. Jag gillar fortfarande kläderna, men jag har lyckats skaka mig loss ur min ensidiga fascination och öppnat sinnet för en del andra märken också. Ny kropp, ny stil är den största anledningen till det. 

Tänkt ett bra tag alltså, men att det först är nu som jag börjar ta till begreppet verkstad är tack vare en annan bloggerska, vackra Odd Mollyholic som hon INTE kallar sig längre, för hon har bytt namn och adress, ni kommer till hennes nya blogg genom att klicka HÄR


Mina egna steg i förändringens vindar är ganska blygsamma än så länge. Och något megaingrepp kommer det nog inte att handla om heller. Rent tekniskt är jag allt för efterbliven för att ”våga” mig på något större utseendekast. Och det känns inte heller som rätt tajming för det med ett Internet som stänger ner sig självt efter ett par ynka minuter i tjänst. 

Innehållsmässigt kommer jag att köra på som jag gjort hitintills. I alla fall just nu. Klurar fortfarande på den fronten. Fast om ni vill så kan ni också få ett ord med här. Genom att tycka… Om vad ni till exempel vill se mer av här? Mindre av? Inte alls? Något ni saknar?... Ska jag ta upp träning här? Visa bilder på mina djur? Fortsätta med dagensbilder, mastodontinlägg kring mina förehavanden?... Prova nyheter på klädfronten? Alla åsikter och tankar är värdefulla och mucho uppskattade, så ni vet!... Peace out för nu!

14 kommentarer:

  1. Låter fint tycker jag....personligen tycker jag att det är kul att läsa om precis allt och inte bara ett klädmärke och du tar så sköna bilder plus att du har förmågan att uttrycka dig så jag tycker bara det är bra :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar att läsa om allt du skriver och framför allt den ärlighet och uppriktighet som genomsyrar dig och din blogg ;) Du får mig peppad,inspirerad och glad av ditt sätt att vara så bara fortsätt att köra din egen stil!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  3. Jag gillar dig precis som du är oavsett vilka kläder du har eller vad bloggen heter. Jag gillar ditt sätt att skriva och dina bilder så för min del kan du bara fortsätta att vara Josanne - du är unik och jag gillar dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Ja, fortsätt som du gör tycker jag och bort bara med Odd Molly stämpeln som begränsar så vansinnigt. Du är bra som du är! Kram

    SvaraRadera
  5. Fortsätt som nu och framför allt: Skriv det du vill!

    SvaraRadera
  6. Här har du en till med samma funderingar. Jag har tänkt på det ett tag och nu äntligen lyckats komma till att det finns så mycket mer än Odd Molly, även om kläderna kommer att hänga med ändå. Jag tycker du ska skriva som du gjort. Det som intresserar dig, för du är unik och det är din blogg med.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Helen m fl. säger det på ett utmärkt sätt och enligt den devis jag själv alltid hävdat både pre- bloggen och nu! Klem

    SvaraRadera
  8. Instämmer med föregående talare. Roligare om bloggen handlar om lite av varje, om sådant du vill skriva om just nu och det gör du superbra, som sagt :) Kramar

    SvaraRadera
  9. Jag vill absolut inte att du slutar visa "dagens". Din klädstil inspirerar mig jättemycket :-)
    Hälsningar Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
  10. Tusen Tack för er respons!!! Ni är bäst! Och jag kör på som vanligt, alltså skriver om det jag känner för, och terrorvisar dåliga bilder... ;o) KRAM!

    SvaraRadera
  11. Finaste tjejen! Va härligt att du också gått i samma tankar som jag.
    Kan varmt rekommendera att ta bort Odd Molly stämpeln, den begränsar bara.
    Din blogg är perfekt som den är!

    Kram Snygging!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den begränsar en hel del... Behövde bara en liten spark för att ta tag i det också, så Tack för den. :o) Kram!

      Radera
  12. Och tack för länkningen!!
    Kram!!

    SvaraRadera