Powered By Blogger

tisdag 28 augusti 2012

Dagens - som har klurat klart


Nu är det färdigklurat och klart. Jag kommer att låsa bloggen. Inte idag, för jag måste kolla hur det funkar först, tekniskt fullblodsfreak som jag är, och ge er som vill fortsätta läsa mitt dravel en chans att få haka på. Typ.
Jag kan ta elaka kommentarer och mail, är ju rätt van vid det här laget... så tiden då jag tog åt mig är över och förbi för länge sen. Men! När det går så långt att nån jävla tokstolle sitter och letar prylar här för att maila idiotgrejer till andra i syfte att ställa till det, eller när det gäller mina djur då får det fan vara nog. Då har jag ingen lust att bjuda på ett jävla piss mer. Så thats why...
Nu ska jag få klotter på ena underarmen så over and out för den här gången! :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

32 kommentarer:

  1. Hemskt att det ska behöva gå så långt.

    Hoppas att man får följa med dig även när bloggen blir låst...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är fan i mig inte klokt! Åhh blir så trött och arg när jag hör det. Följer gärna med dig till din låsta blogg om jag får.. Kramar

    SvaraRadera
  3. Å vad spännande med nytt klotter! Du visar väl sen.......
    Riktigt stor kram!

    SvaraRadera
  4. Åhhh hoppas att jag kan få följa med till din låsta blogg....kanske...möjligtvis=))))

    Ser framemot att få se ditt nya klotter<3<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Förstår dig fullt ut men hoppas få fortsätta följa dig :)

    SvaraRadera
  6. Världen är full av tokstållar, man slutar aldrig förvånas! Kramizar från Mags som hoppas få följa dig och din härligt uppfriskande blogg.

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne! Jag hoppas också få fortsätta följa dig och din härliga blogg framöver! Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Synd:( men hoppas kommer kunna följa din blogg. Är anonym eftersom fattar inte hur ska jag göra för att inte bli...har ingen blogg eller annat som man väljer ... Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  9. Vad har nu galningarna lyckats med??? Vill absolut följa dig ju!!! KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Jag vill gärna föja med också, om det bara passar... Synd att du måste låsa bloggen men förstår väl orsaken.

    SvaraRadera
  11. Det är bara å inse att den sista idioten inte är född... så trist!!! Hoppas ändå få fortsätta följa din block även om jag tillhöra de anonymas skara!

    / Åsagåsa

    SvaraRadera
  12. Det är överjävligt bedrövligt att några få puckon ska få förstöra för så många andra. Och jag tycker det är synd och skam att inte din blogg kommer att ligga öppen för den är verkligen läsvärd. (Fast jag förstår absolut ditt beslut.)

    Jag kan inte, hur mycket jag än försöker, förstå VAD det är som retar så?? Den enda förklaring jag kan komma på är att det är någon slags förvriden avundsjuka hos några som är så oerhört besvikna på sig själva och sina "livsverk" att de mår bäst när de får tracka ner på någon annan. Finns ju såna överallt. Ju mer skit de kastar på andra desto bättre framstår de själva - tror de iallafall... :(

    Som flera andra ovan så är jag "anonym" - eller har iallafall inte kopplat någon profil till min signatur.

    /Anneli S

    SvaraRadera
  13. Kram :)
    Hur gör jag som är anonym, jag är i samma situation som Magdalena :( Måste jag skaffa en blogg för att fortsätta kunna följa dig ? eller hur gör jag..
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  14. Ja vad ska man säga......
    Förstår att du gör det samtidigt som det är förjävligt att det ska behövas. Kram!

    SvaraRadera
  15. Bedrövligt att det ska behövas! Men jag förstår dig! Och jag tycker verkligen inte att man ska behöva ta en massa skit.
    Kram!

    SvaraRadera
  16. Argh vad trist att det finns sådana "nötter". Jag är anonym men skulle gärna fortsätta följa din härliga blogg.
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  17. Och jag har heller ingen blogg men vill gärna fortsätta läsa din.... hoppas jag har möjlighet till det! Och, visa gärna upp det nya "klottret"! Kramar

    SvaraRadera
  18. Fy vad ledsen jag blir när jag hör detta. Varför måste människor vara så himla elaka? :-( Men jag förstår dig, man ska inte behöva ta sån skit. Jag hoppas verkligen att jag får förtroendet att följa dig och din underbara blogg som enligt mig utstrålar värme, attityd, välskrivna inlägg, massa härlig klädinspo och visar ditt liv och den fina person du är. Vi har bara träffats en gång men hoppas det blir fler förstås :-)

    Kramar i massor fina du
    /Vivvi

    SvaraRadera
  19. Vilka puckon det finns!!! Jag hoppas att jag får följa dig här på din blogg även när den är låst. Jag följer dig på Instagram (jag heter stickanu där) och gillar dina foton där. Gillar även att lsäa din blogg, den har skärpa och attityd, det gillar jag!!
    Hälsningar Kati

    SvaraRadera
  20. Jag kan förklara hur du gör om du vill.
    Kommer att göra detsamma med min. Men hur gör vi med auktionen?

    SvaraRadera
  21. Vad tråkigt att det blev så, men jag förstår dig. Det jag inte fattar är hur andra är funtade? Vem har så jävla tråkigt liv att de rör runt i andras? Hoppas jag får följa med dig.
    Kram

    SvaraRadera
  22. åh jag hoppas jag får fortsätta följa dig och din roliga blogg. <3

    SvaraRadera
  23. Jag vill också följa med Josanne snälla. Och jag tror nog att det kan vara rätt beslut. Kram

    SvaraRadera
  24. Förstår ditt beslut bara trist att man ska behöva göra det liksom. Men det finns mkt konstigt folk som inte har något bättre för sig.
    Stor kram
    Jeanette - som inte kan logga in längre på blogger för jag inte kommer ihåg mitt lösen. :D

    SvaraRadera
  25. Du har min fulla förståelse till ditt beslut. Men det är för dj.....t att det ska finnas såna troll därute som inte kan respektera både sig själva och sina medmänniskor.
    Givetvis hoppas jag få fortsätta följa dina äventyr och möten.....
    Kram
    /K

    SvaraRadera
  26. Vad tråkigt att folk ska behöva förstöra för andra, undrar vad som fattas i deras liv? Hoppas på att få fortsätta följa din fina blogg!

    SvaraRadera
  27. Usch så tråkigt och att det alltid ska vara nån mobbade inblandad blir ledsen i ögat VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK??!!!
    Hoppas jag får fortsätta följa dig kommenterar inte alltid men läser slaviskt å gillar dig verkligen bara för du är du å gör som du vill lever så skönt tar dagen för som den kommer " TA INGEN SKIT" som Grynet säger !!!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  28. Åh, jag hoppas jag får följa med dig! Jag har läst din blogg ett par år nu och det skulle kännas så tomt utan dig.

    SvaraRadera
  29. Hej! Det här är första gången jag kommenterar din blogg, är inte så bra på sånt tyvärr, men nu är det väl dags :). Dels för att säga som så många andra - att det är otroligt trist att du måste låsa den bara för att vissa tydligen inte kan skilja på vad som är deras business och andras. Och dels på uppmaning av självaste bloggerskan via min kompis Lena som träffade dig på ink bash i helgen :). Tack så mycket för bilden, jättekul att få den! Hoppas att jag också får hänga med efter låsningen trots att jag varit värdelös på att kommentera, ska försöka bättra mig :).

    SvaraRadera
  30. Hallå Josanne, du ska veta att det som händer dig är sjukt likt et som hände mitt ex.. Det låter som exakt samma "Buttermutta" De luxe..
    Vi är kanske speciella för vissa som flator, veg, kattägare och jävligt ärliga.. men
    Mitt ex blev förföljd o trakasserad under en lång tid på grund av att hon inte delade "Buttermuttans" åsikter kring en känd baranaboksförfattare. Den sjuka idioten öppnade trådar i andra forum (katt och familjeforum och länkade till mitt ex blogg ! hon använde sig av olika alias som kattälskaren, kattmatten, anonym och fan vet allt MEN allla alias gick till samma ip-adress. Hon var så blåst att hon i samma tråd kunde skriva under flera alias.. precis som folk inte skulle fattta att hon var samma person. Detta är en sjuk människa som bara mår bra när andra mår dåligt, hon kan inte eler vill inte kännas vid sina egna svagheter och färför är det lättare att tillskriva andra dom.En liten fan som tycker hon är hardcore när hon sitter bakom skärmen. Hon tröttnade på mitt ex när hon blev tillsag av högre makter.. Så
    För fan Josanne :) Fortsätt med det du är bra på
    Kra Mia (sapfo66@gmail.com)

    SvaraRadera
  31. Av dina uppgifter Anonym/Mia kan jag sluta mig till vem ditt ex är och hon är inte direkt dålig på att trakassera folk på ex Familjeliv hon heller...
    Bara en liten påminnelse om att det alltid är dumt att skriva uppgifter på nätet.


    SvaraRadera