Powered By Blogger

torsdag 23 augusti 2012

Dagens, lite om kattauktionen & ett erkännande

Inget speciellt, tvärtom, men det är en dagens stass, som sig bör finnas med.


Vit tunn blus – Breaz, jeans – Please, peacehalsband – Unica of Sweden, nitbälte – Cowboybelt och svarta skor med orange snören– Converse.

Det har dykt upp lite frågor om kattauktionen. Om att bidra med något objekt. Hur det funkar. Och det funkar som så att om ni har något ni vill skänka så ta en bild på det, eller flera om det är fler saker ni vill skjuta till, för det är absolut helt okej det också… ;o). Maila sedan bilden till MIG eller HELEN. Och supergärna med förslag på utropspris. 
För att få lite hum om hur det såg förra svängen vi körde kattauktion så klicka HÄR och HÄR och HÄR. När vi har fått ihop ett gäng prylar så kommer själva auktionen att landa här i blogglandia. Men det dröjer minst en vecka till. Så ni har gott om tid att leta saker… ;o) Allt som är skickbart är väldans välkommet!

Och så ett erkännande. Att jag drog in min chokladifierade och ballongsvullna mage på bilden i förra inlägget. Så den är förredigerad. Eller censurerad som man också kan kalla det… Eller en smula fuskad med… ;o). Så sorry som fan om jag försökte framställa mig som lite snyggare än vad jag är... Kram för nu! Take care!

2 kommentarer:

  1. Skulle jag slänga ut en bild på min dragspelskagge skulle jag bli stämd på miljonbelopp av folk;) Och vaddå hålla in, man ser ju för fan rutorna! Kram!

    SvaraRadera
  2. Utlovar en privat visning irl, only for you darling... :o) Kram!

    SvaraRadera