Powered By Blogger

torsdag 16 augusti 2012

Jag, ett provrum och fem höstnyheter

Jag råkade hamna på Cirkus idag. Och eftersom där fanns lite fräscha nyheter så var ett provrumsbesök ganska givet. Och det var dessa höstrelaterade plagg som utsattes för provning:
 

Alison White – orange stickad tröja 1199:-

Storlek S. Ganska tunn och supermjuk. Otroligt skön att ha på sig med andra ord. Som synes en stjärna framtill och powderfärgade lappar över armbågarna. 


Custommade – grå stickad kofta med silvertrådar 1099:-

Storlek XS. Stor i storlek och en aningens sticksig. Svårt att få fram rätt färg här, för den ser blå ut men den är i själva verket mörkt grå. Enkel modell men riktigt snygg med de där silvertrådarna i sig.


Hunky Dory – Hooded cardi knit, grey melange 1699:-

Storlek S. Finstickad hoodtröja som jag blev lite kär i där den hängde på galgen. Något som gick över när jag fick den på mig, och det enbart på grund av pingvinärmarna, som är alldeles för stora och klumpiga. Synd för den har riktigt superschyssta detaljer, som fickor framtill, dragkedja nertill på ärmarna och inte minst band som går att knyta i ryggen. Och som jag, jubelidioten, såklart glömde att ta bild på… ;o)


Hunky Dory – Skull cable knit, pink 1799:-

Storlek XS. Min favorit i detta lilla provrace. Om det inte hade varit för att den är lite väl tilltagen, som i lite väl svulstig modell för min smak. För mycket ”tyg” framtill för att den ska kännas bekväm helt enkelt.  Älskar dock den dova ljusrosa färgen, och detaljerna.


Hunky Dory – Winged jersey, pink 799:-

Storlek XS. En riktigt najs bomullströja. Tunt material, mjukskön och kroppsnära. Färgen drar åt rosalila. Skulle vilja säga syren men vet inte om jag skulle vara ute och cykla i så fall så jag låter bli. Påsydda vingar i samma färg som tyget högst upp framtill. Liksom.

Eftersom det är en massa nytt på ingång i butikerna så tänker jag att det kan komma sig som så att det kanske blir lite provningstätt här framöver. Vad säger ni om det i så fall? Hiss eller diss? Och om ni röstar på hiss; är det något speciellt ni önskar provning på så är det bara att hojta så ska jag se vad jag kan få till i den här lilla byn…
Och om ni undrar något om de redan provade plaggen här så gäller detsamma; hojta. Det var alles för den här gången. Så Kram för idag! Kärlek & Respekt!

12 kommentarer:

  1. Prova på du. Jag har ingen möjlighet att prova plaggen, så jag tycker jättemycket om provningar:)
    Du var jättesnygg i den orange med stjärnor, och även den som du tycker vad bylsig från HD.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den orangea saken var ju skitläcker! Och prova på du för oss som inte har möjlighet att göra så! Kram

    SvaraRadera
  3. Köp den orange! Den satt som en smäck på dig!!

    SvaraRadera
  4. Du passar verkligen skitbra i orange, det är det verkligen inte alla som gör. Jag säger HISS på fler provningar, tycker det är skitkul att se. Gärna lite blandade märken precis som du gör.

    kram

    SvaraRadera
  5. TackTack! Alltid superkul att höra era åsikter!!! Har tyvärr inte råd nu men det kan kanske hända att den orange dyker upp här med tiden. Kul ni gillade den. Kram!

    SvaraRadera
  6. Du är supersnygg i den orange tröjan!! tycker att allt du provade var jättefint! särskilt den rosa stickade tröjan...
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hiss naturligtvis! Den där typ kabelstickade rosa blev jag lite kär i och som övriga, passar du finemang i den Orange med stjärnan. Klem finis

    SvaraRadera
  8. Jätte hiss för dina provningar! Gillar den orange tröjan, superläcker! Vet du vilket material den är gjord i? Ha en riktigt fin helg! Kramar

    SvaraRadera
  9. Håller med om vilken som är favorit. Älskade den rosa tjocka och godis saken. Blir nog inte alla lika svulstig på mig. ;) Den måste jag prova!

    Nu är jag på tåget för ett besök på jobb för en dag. Kändes sådär kul i morse men får göra det bästa av läget liksom.

    Ha det bäst! Kramis

    SvaraRadera
  10. Den översta tyckte jag var dötuff! Kram och ha en toppenfredag!

    SvaraRadera
  11. Den orangea var supersnygg! Även den tunna syrenlila från Hunkydory. Har gått och känt på den men inte provat än :) Kram

    SvaraRadera
  12. Tackar för kommentarer! Kul att höra vad ni tycker!
    Den orange är gjord i 32% viscose, 30% ull, 25% nylon, 10% angoraull och 3% cashmere. Så en salig röra kanske man kan säga. Och ja jag gick tillbaka in dit när jag ändå var förbi och plåtade av lappen med "ingredienserna", annars hade jag aldrig kunnat ha koll på det.
    Kram på er!

    SvaraRadera