Powered By Blogger

måndag 27 augusti 2012

Unik chans till tatuering av internationell storhet

Han kom, med flickvän/ kollega. Fick sniffa lite på studion, fick ett hotellrum fixat till sig och blev inbaxad på restaurang. Sedan smet jag hem till djuren. Make med kollegor får fixa resten, vilket handlar om att installera i studion på riktigt, liksom. Som i att han just nu är i färd med att klä en vägg i graffiti…
Jag pratar om Boog, grym storhet på den internationella tatueringsscenen. Som är här i min lilla by för att gästjobba. Så! 

Skulle någon vara intresserad av en tatuering signerad honom så är detta en unik chans, det finns några få tider kvar så bara hojta i så fall så styr jag upp. :o)

Design by Boog 

Och på tal om tatueringar så har Gunnarsson ett inlägg hos sig med en massa bilder från helgens mässa, så klicka HÄR om ni vill se lite nakna rumpor, nålar i hud på mer än ett sätt, hennes eget scenframträdande, man med gitarr och lite annat skoj.  
Mina bilder från mässan, som inte är helt olika Lindas och som därför med megarisk för upprepning, kommer en annan gång. Som imorgon. Eller kanske i övermorgon, eftersom tanken är att jag ska leka shopassistant och utsätta mig för tatueringssmärta imorgon… Vilket tillsammans lär ta största delen av min tid… Och ska jag överhuvudtaget orka lämna sängen efter den här fullspäckade helgen så får det bli godnattmössan på med en gång här. Så! Hej på er för idag!

3 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja tatuera mig men vågar inte. Är alldeles för rädd för att det ska göra ont. K

    SvaraRadera
  2. Anonym - det gör lagom ont ;)
    Kroppens eget morfin - endorfinerna - skyndar till så man kan t o m bli en smula euforisk. Eller somna... som jag.

    Det låter som en celebritet är på besök.
    Själv är jag så nöjd med Mr Make så kan vi styra upp en tid där och en kattauktion? ;)

    SvaraRadera
  3. Anonym/ Hur ont det gör beror på placering av tatuering (vilken kroppsdel) och allmäntillstånd i övrigt. Smärtsammaste stället jag har gaddats på är insidans fotknöl. Fy fan rent ut sagt! Minst ont har överarm gjort. Tycker inte att du ska hindras av rädsla för smärta! Vi kvinns tål jävligt mycket!

    Och jag förbannar återigen att det är så jäkla långt ner! Hade hemskt gärna haft ett alster av Boog!
    Kram!

    SvaraRadera