Powered By Blogger

torsdag 30 augusti 2012

I provrummet: tre par jeans signerade Odd Molly fall 2012

Bläddrar runt i Iphonen för att få någonslags styrsel på alla mina, utspridda, bilder från Stockholm Ink Bash i helgen. Då hittar jag plötsligt jeansen. Som jag provade i Odd Molly-butiken i lördags. Och visst glömde att dra med i provinlägget igår. Skandalöst, så kan vi ju inte ha det… därför kommer de här:

Cheer jean, dark flame 1599:-

Storlek 1. Föll för färgen, vilket blev starten för denna lilla provning. Fint brodyrmönster ton i ton med tyget och som pryder brallorna all over. Väldigt stretchiga och därför kändes dessa lite stora. Så under tiden butikstjejerna gav sig ut på jakt efter ett par 0:or så åkte de här på: 


Yippee embrodiered jean, dark indigo 1599:-

Storlek 0. Annan modell med brodyren större, synligare och mer samlade på lår och knä. Trodde först modellen var den samma som de röda för de kändes samma men de har ett annat namn, som synes. Mjuka, sköna att ha på sig men för långa till mina prinskorvsben, vilket jeans i allmänhet i regel är. Helt okej jeans men kanske inte klockrent min smak. 


Cheer jean, silky powder 1599:-

Storlek 0. Då de röda inte fanns kvar i 0 åkte istället dessa på. Som visade sig bli mina favoriter i denna trio. Och det för färgens skull, en jäkligt skum färg egentligen men riktigt cool. Fick till den hyfsat på bilderna här men de måste nog ändå ses irl för att få komma till sin rätt. Behöver kanske inte tillägga att de finns placerade på min önskelista nu…

Det var alles för nu. Återkommer med bilder från tatueringsmässan. Peace out!

9 kommentarer:

  1. Snygga allihop. Jag köpte de svarta som var otroligt långa men jag klippte helt enkelt bort en rejäl bit :P Kram

    SvaraRadera
  2. Skum färg den där silky powder, men attans skitsnygga! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja de sista var riktigt fina. Synd att man själv inte kommer i några snygga byxor än utan att likna en elefant om ändan :-/
    Kram

    SvaraRadera
  4. Takk for fine prøvninger! Masse fint:) Jeg også elsker buksen i powder, og har satt den på min ønskeliste.
    Klem

    SvaraRadera
  5. Tusen tack för bilder och info Josanne! Jag har både svarta och röda på väg hit och satsade på en mindre storlek, och hoppas nu, att jag valde rätt.

    SvaraRadera
  6. Men de färgade var ju jättefina! Synd att de inte skulle göra sig på mig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Snygga, gillar faktiskt mest de röda, men på dig då, inte på mig. De sista var skumma som du säger, men ser bra ut i färg och modell. Prinskorvsben; du e ju tramsebyxa!! ;)

    SvaraRadera
  8. De röda, sluuuurp!
    kram snygging

    SvaraRadera
  9. Tackar och bugar för era kommentarer! Kram!

    SvaraRadera