Powered By Blogger

torsdag 23 augusti 2012

Att unna sig & därmed bjuda på nakenchock

Ett halvår kändes som alldeles för lång tid. Två månader för snart. Så jag bestämde mig för fyra månader. Som jag skulle ha varit aktiv på gymmet innan jag fick unna mig en present. En särskild present, en utvald. Ett litet plagg jag spanat sedan jag invigde mitt nya liv i träningens tecken.

Och som galet turligt nog fanns kvar idag i butiken idag, fyra månader senare. Som om det väntade på mig, liksom. Om det sedan är gjort för mig är ju en helt annan sak…men jag låtsas det i alla fall. Inte minst för att det ta mig tusan ser ut som jag har lite bröst, och inte är pannkaksplatt, som i de sportbehåar jag använder nu. Ytligt tänk? Kanske det, men det skiter jag fullständigt i och bjuder istället på nakenchock från provrummet:


Och nä, jag tränar inte klädd så här, jag har linne över, så slipper någon störa sig på det… ;o) På tal om det där med att unna sig så är det något jag har varit altför bra på. För det har unnats i tid och otid. För ofta och för mycket. Nu när jag har blivit mer restriktiv på den fronten så har begreppet fått en betydligt roligare klang. Och jag klurar en del på när det är okej att unna sig… Vad säger ni? Unnar ni er ofta och när tycker ni att det är berättigat att göra det? Alltid kul med era åsikter… Kram; Kärlek & Respekt!

14 kommentarer:

  1. Sjukt Snygg kropp! Har drägglat över dina armar ett tag, Madonnaärmar! AVIS! Och det kan jag ju gott vara som inte orkar träna själv. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Mein gott vad du är vältränad kvinna! Håller med om att unnandet är fan så mycket roligare när det är mer sällan! Kram

    SvaraRadera
  3. SHIT vad snygg du är! Ska hänga upp den där bilden och ha som målbild efter förlossningen (-; KRAM

    SvaraRadera
  4. Min GUD - så godt du ser ud! :))

    Kram

    SvaraRadera
  5. Ja jag instämmer med de andra! Önskar att min mage kommer se ut så igen men det är en bit kvar :-)
    Unnar mig alldeles för mycket nu när det är sommar men tränar bort det så jag bryr mig inte så mycket. Däremot till hösten brukar jag ta det lite lugnare med godsakerna.
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  6. SKIT VILKEN MAGE!! SÅ SNYGG KVINNA!! WOW, jag har aldrig ens varit i närheten av att ha en sån snygg mage men nu jäklar blev jag inspirerad ;-)
    Unnar mig alltför ofta men har tänkt om nu och ska belöna mig när jag verkligen jobbat för något speciellt.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  7. Jag skulle definitivt störa mig om jag tränade på samma ställe som du och du var klädd sådär- jag skulle vara så jäkla avis på din disciplin och målmedvetenhet så jag förmodligen skulle avlida varje gång jag såg den där magen:-D

    Kram och satnam hakuna vad du är duktig!!!

    SvaraRadera
  8. Supersnygging och shit säger jag med vad du inspirerar.
    Att unna sig tycker jag blir betydligt roligare om man gör det sällan och liksom njuter riktigt i kvadrat av belöningen.
    Och du är verkligen värd att unna dig.
    Tusen kramar!!

    SvaraRadera
  9. Vad snygg du är kvinna. Elle "The Body" Macpherson kan slänga sig i väggen. Jag tänker inte så mycket på om jag unnar mig saker, jag köper nog mest det jag anser att jag behöver + lite till:) Jag har absolut blivit bättre, men borde kanske jobba mot ett mål och sen unna mig en sak
    Kram

    SvaraRadera
  10. Shit va du har jobbat på !! du är skitduktig och du är jättefin ;)
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  11. Såklart man ska unna sig som belöning; det behöver ju inte alltid vara choklad liksom ;)
    Och min mage kommer nog aldrig att se ut sådär...

    SvaraRadera
  12. Så snygg! magen - me like :-) klart att man ska unna sig nåt när man har kämpat så, positiv belöning funkar bra :-) ja kanske inte hos mig då ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Wow - du har verkligen lyckats så himla bra! Den kroppen är ju att dö för!

    Jag tänker sällan att jag ska unna mig nåt, jag köper det jag önskar och har råd med utan att tänka så mycket runt det. Däremot unnar jag mig nog lite sött om gott om jag har varit duktig på att träna :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  14. TackTack vad gulliga ni är! Fast ni har väl läst mitt inlägg efter, att denna bild är en form av doping med ballongmagen insugen till ryggraden... Så rent och förbannat fusk är vad det är på denna bil´d...
    Kul att höra era åsikter om unnande, tackar och bugar för det.
    Massa Kram!

    SvaraRadera