Powered By Blogger

tisdag 7 augusti 2012

Dagens - på utflyktsfärd med två årstider i väskan


Med en proppad väska över axeln steppade jag ut genom boningsdörren för att ta mig till utflyktsmark i Flipfloppanland. Nu på tåg och konstaterar att såväl shorts och sandaler som skinnjacka finns med i packningen. För det är sådant väder idag. Som kan få för sig att antingen bli dejligaste högsommar, eller plötsligt slänga sig rakt in i kylslagen höstlighet. Hellre släpa än att förekommas. Och plötsligt få gå runt svettig och stinkande, eller dyblöt och tjurande. Inser att det nog är så att jag blivit lite vuxet planerarklok på sistone... :o) Kram på er för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Hoppas du får en härlig utflykt :) själv drar jag till Arlanda :) kram diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Arlanda låter inte fel alls. Ha en superbra resa och semester. Kram!

      Radera
  2. Visst är det så. Gissa hur dotterns rygga ser ut idag när de ska på utflykt...
    Ha skoj och hälsa! Ska du lämna tillbaka Moral-Madde? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja jävla skit-Sverige som gör att man får ont i ryggen av allt kånkande. Ja just det ja, Moral-Madde... undrar var hon tagit vägen... hon är visst försvunnen... Får väl ta och leta upp henne igen... Kram!

      Radera
  3. vad häftigt det lät med zumban i förra inlägget. Bra filosofi också! Hoppas ni har det riktigt mysigt idag och att vädret håller sig på mattan! Kramar och hälsa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja zumba rekommenderas, och då är jag ändå absolut värdelös på koreografi... så kan jag så kan alla som vill testa... :o) Kram!

      Radera
  4. Hoppas att du får en fin dag och det är rätt att packa för alla väder ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det var en fin dag. Och psyksjukt att behöva packa för alla väder för att vara borta en ynka dag... Skitsommar... Kram!

      Radera