Powered By Blogger

torsdag 26 augusti 2010

Amerind – the story, dock utan slut…

Jag vill börja med att varna för att det här kommer att bli ett skitlångt och skittråkigt inlägg där det troligast även kommer att uppenbara sig någon svordom. För nu är det dags att berätta Amerind – the story. En riktigt bisarr historia som kretsar kring den här snyggingen:


Amerinden. Som jag efter en lång och nervös auktionsbevakning vann på Tradera lördagen den 7 augusti klockan 07.45.
Ville verkligen betala snabbt eftersom jag ville ha den snabbt. Efter ett par mail från min sida hör säljaren äntligen av sig på måndagen (9/8). Jag kastar över pengar till hennes konto direkt och väntar.

Till fredagen (13/8) för tålamodslös som jag är mailade jag henne igen eftersom jag inte hört något, inte fått något.
Jag får det här svaret samma eftermiddag: ”Jag kollade mitt konto nu och pengarna har kommit in. Klänningen ligger i paket så jag lägger den på lådan i eftermiddag.”
Friden infann sig här. Men dock bara tillfälligt. Onsdagkväll (18/8) blev det dags att ta till mitt vapen mailen igen.


 Med en fråga om hon hade skickat, eller... Svaret kom och löd som följer:
”Jag har stressat som en tok med flytt och skolstart men paketet lades på lådan igår. Hemskt ledsen för försening men det kommer och den är verkligen fin! Hör av dig i slutet av veckan om den inte kommit eller meddela bara att du fått den!”
 
Lördag 21/8 infinner sig och eftersom jag fortfarande – två veckor senare – står utan Amerindleverans så lackar jag – ännu lite mer ska tilläggas – jag lackar fett - och mailar igen. Jodå klänningen skulle vara skickad men inte rekommenderat – som jag betalde extra för… Grrr!!!...


Precis efter att jag gjort mitt inlägg här i tisdags om att jag skulle kolla hos postombudet om paketet trots allt inte låg och drällde där så ringer DHL Express.
Och har ett paket till mig som de vill leverera dagen efter, alltså vad som idag blir igår. Företaget det kom från har jag aldrig hört talas om, googlade och såg att de sålde barnprylar. Ringde jag dem och berättade hur det låg till och att jag aldrig beställt något av dem. De ska kolla och ringa tillbaka.

Ett gäng timmar senare ringer Traderasäljaren. Paketet är från henne. Hon jobbar på det aktuella företaget och har skickat klänningen därifrån eftersom det blir billigare för henne… Lite för mycket lögner för att jag ska köpa allt skitsnack. Men jag tänker att jaja DHL kommer ju.


Inte fan har något fucking jävla DHL kommit. Express - my ass!!! De skulle ringa först och jag har verkligen haft mobilen limmad i handen i 2 dagar.
Ringer dem idag och undrar varför mitt paketet inte levereras. Då kan de inte svara på det eftersom jag måste ha ett paketnummer som jag självklart INTE har.

Så nu har jag ännu en gång mailat säljaren… men jag har faktiskt nästan gett upp. Jag orkar inte hålla på med det här med all annan skit som samtidigt snurrar omkring mig…
Ja där har ni Amerind-dramat som det ser ut just nu… utan slut…

Men jag kan inte låta bli att fråga; vad hade ni gjort om ni hade varit jag just nu?
Nu har jag förbrukat alla dagens bokstäver och en hel hop till, så det får bli over and out för nu. Vi ses imorgon. Kram!

23 kommentarer:

  1. Jag undrar om det inte luktar lite bullshit faktist. Om det inte dyker upp någon klänning i morgon så är det bara att ta till storsläggan och polisanmäla. Kan kanske vara att säljaren tycker att klänningen blev för billig? Hoppas, hoppas, hoppas och håller tummarna så dom vitnar i morgon för den klänningen är ju DU!!! Ha det bra gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Den som är så ljuvlig! Tja, det har tagit lång tid när jag också vunnit (dock ej när jag betalat rek), och Smakrådets tröja kom nu, ca 1 - 1,5 månad senare efter många turer, så misströsta inte helt ännu! Men självklart ska du ju inte betala för rek när det går till så här! Hoppas det löser sig!

    SvaraRadera
  3. Hej, värsta såpan juh.
    Har följt ditt Amerind drama med spänning för att: Suck köpte en Amerind på T 16 augusti den kom och gick! i retur för den var så taskig i skicket, klippt, sprucken och färgfällningar. Nä Sk-t säjer jag. Det måste va nåt med modellen. Hoppas verkligen att den inte läggs ut på Tradera igen av säljaren./K

    SvaraRadera
  4. Vad skall man säga..blir bara så oändligt trött, ledsen o förbannad!!
    Lite lustigt, DEN hade jag i min minneslista (ville också ha den men såg ju att du var där) tog sedan bort den, nöjd med att en av oss fick den. Nu har vi ju båda handlat en hel del. Tyvärr inträffar sådant här förr eller senare.. Jag var så nöjd att allt jämnt flöt på riktigt bra..tills en vacker dag. Lång historia som slutade med polisanmälan samt pengarna var bortblåsta. Säger som Linda här, har du inte fått paket imorgon, anmäl o kolla upp. (när du nu orkar, för det här tar på krafterna..)
    Var rädd om dig! Kram

    SvaraRadera
  5. Så fruktansvärt trist!!! Älskar min Amerind som kom till mig via Tradera. En väldigt seriös sälajre dock vilket detta inte verkar vara. Tror nog det är läge att anmäla henne till Tradera och polisen. F-n att vissa människor måste sabba och luras

    massor med kramar

    SvaraRadera
  6. Men oj vilken historia. Håller med övriga som redan talat vad du bör göra.
    Hoppas hoppas detta löser sig på bästa sätt.

    Massa kramar

    SvaraRadera
  7. Men så äckligt trist!!!
    Man vill ju ha nuu och inte en massa strul!!
    Men eftersom DHL har hört av sig till dig så borde den ju vara på väg...DHL är supersega förvisso..
    Men sen har ju säljaren varit enormt jobbig som inte verkar ha sagt sanningen om när hon skickade den osv...
    Hoppas den kommer imorgon så du har den i helgen..
    Du kommer bli HOT baby!!
    Kraam

    SvaraRadera
  8. Skicka en länk till detta inlägg & skriv att OM inte klänningen anländer kommer du att lägga ut namn, alias & alla uppgifter om henne här !
    Många, många läser våra bloggar & om alla Mollyvänner länkar hit till din sida, så lär hon må RÄTT så dåligt ! Hon lär ju nog inte få fler Molysar sålda på Tradera iallafall.

    Å slantar på kontot ska hon bara precis föra över ! BASTA ! Du har ju betalt extra för rek !

    Jadu, fan vad jag retar mej nu.... *morrar*

    Hoppas att allt löser sej till det bästa.
    Kramar Åsa ♥

    SvaraRadera
  9. Men herregud vad är det för ett nöt!!! Kan man inte åta sig det man kommit överens ska man fan inte ha några auktioner på Tradera! BASTA!!!! Se till att hon betalar tillbaka pengarna NU!! Sen kan hon stoppa upp klänningen där solen inte skiner. Japp, jag är förbannad för så dåligt som det är skött finns inte på en världskarta!!! Sorry, men detta fick verkligen min dåliga sida att brinna.

    Kraaam

    SvaraRadera
  10. Jag håller med "Johanssonskan" :-) så jäkla trist att det ska behöva bli så...betalat extra för REK och allt! Hoppas verkligen att den dyker upp men det verkar bra skumt! tyvärr :-(
    Yep det funkar att ligga under filten än så länge..:-) jag hoppas bara att det håller i sig ;-)
    Kram sweetie!

    SvaraRadera
  11. Tusen miljoner tack för ert stöd! Det gör att jag INTE tänker skita i vilket längre… På något sätt ska det här lösas… ledsen att jag triggat igång en massa ilska men ganska kul att läsa att fler kan bli lika jäkla förbannade som mig. Och ni ska veta att jag höll igen i det här inlägget. Hade kunnat fylla det med alla svordomar i världen för jag är riktigt jävla skitförbannast egentligen!
    En sak jag glömde skriva är att hon påstår att hon har satt över pengarna för rek på mitt konto. För flera dagar sedan. Tror ni det stämmer? No fucking way!!!
    Stor kram vackra vänner & sov gott!!!

    SvaraRadera
  12. OJOJOJ! Vilken hemsk historia och även jag blir förbannad bara jag läser det. Den här tjejen verkar ju ljuga friskt. DHL kan ta lite tid, men om de har ringt dig så borde det ha kommit nu. Och det kan inte komma bort med DHL. Det konstiga är att om nu tjejen inte hittar på så borde ju ett paket vara på väg till dig. Inte har väl DHL också ljugit? Kanske att hon skickade det precis nu och har ljugit innan?

    Fattar verkligen ingenting! Kram

    SvaraRadera
  13. Men du kan ju ringa till företaget där hon arbetar och kolla upp henne också.... Kram igen

    SvaraRadera
  14. Jag håller verkligen med om att det är ett jäkla as till människa du råkat ut för. Men säger som tidigare sagts, DHL har hört av sig och då borde det ju finnas ett paket där ute någonstans. Jag kommer att hålla tummar och tår för att du ska få din underbara klänning. Sen borde den sinnesslöa människan ändå ha något straff för att tiden runnit iväg och för alla lögnerna. Kick her ass!

    SvaraRadera
  15. Vilken jäkla mardröm!!! Det där är ngt jag verkligen INTE vill uppleva och därför håller jag mig ifrån Tradera och liknande. Fast jag är ju übernojig :-). Hoppas den dyker upp idag då! Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  16. VAR det verkligen DHL som ringde, eller var det någon som sade att de var från DHL? Nummer kvar och kan kolla?

    ///a4anna

    SvaraRadera
  17. Men vilken soppa! Och vilken idiot till säljare. Jag är imponerad av att du lyckades hålla så god ton i inlägget. Det kan jag säga att jag inte hade klarat av.

    Men det är helt klart dags att ta fram storsläggan.

    SvaraRadera
  18. Vad märkligt att DHL ringde då. Nåt borde ju vara på väg. Det känns liksom för långsökt att hon skulle ha ringt och spelat DHL och då sagt att avsändaren var hennes jobb.

    Hoppas att det dyker upp snarast. Det är så grymt irriterande med människor som strular och ljuger även om det ordnar sig till slut.

    SvaraRadera
  19. Ja, som Anonym sa.... Man brukar ju få ett sms från dhl.... Inte ringer dom.... Mitt senaste köp från ajjabaja ( eller country dreams ) kom med DHL. Men då fick jag ett sändningsnummer på sms. När jag köpt från Tradera & säljareh har skickat med dhl ska du få ett bekräftelsemejl från dhl, samt mejl eller sms när det anlänt.Det går ju att spåra om du klickar på ditt köp ( typ sidanom står det "sök paket" . Där har du då sändningsnumret & rubbet.

    Som jag Sagt tidigare : HÄNG UT MÄNNISKAN MED NAMN HÄR ! RUBBET ! Alias, telenummer, adress !

    SvaraRadera
  20. Vad trist när folk inte kan sköta sig. Jag har tagit emot varor med DHL och de har aldrig ringt till mig.Däremot så skickar de mail och även sms.
    Håller med de andra tjejerna ovan; kommer ingetr paket så ska du självklart göra en polisanmälan.
    Kramiz AnnaCarin

    SvaraRadera
  21. Fyu fan vilken, slö, nonchalant och dryg säljare alltså? Vad är det för fel på vissa.....usch hoppas den kommer nu....och slutligen- HÄNG UT SÄLJAREN! Håller med ovanstående....det hjälper inte dig nu men varnar resten... KRAM!

    SvaraRadera
  22. Katinka: jag tror det är så; ljugit innan och skickat nu. Uppenbarligen har ju DHL någonting till mig trots att de håller hårt i det… hoppas ju såklart att det är Amerinden och inte en rulle toapapper ;o) Har kollat upp henne the journalistway = en Stureplanshoppa…vad nu det säger egentligen… :o) Kram!

    Odd Oldies…: tack söta för stöd… sinnesslö… det är ju ett helt underbart klockrent ord! Jag använde det superofta förr men har liksom glömt av det. Tack för att du påminde mig, nu snor jag det… hoppas det är ok? :o) Kram!

    Mollyista: jag har faktiskt också bestämt mig för att hålla mig undan Tradera, vilket jag också gjort den senaste veckan. (wow, en hel vecka… ;o)) Lite synd dock för det finns ju trots allt en del gamla plagg man vill ha men det som inte syns finns inte så kollar man inte så vet man ju inte heller vad man missar. :o) Kram!

    Anna: jo det var DHL, jag kollade eniro direkt efter att de hade ringt. Just för att jag tänkte precis samma som dig. Och sedan ringde jag tillbaka i går också så det stämde med DHL i alla fall. Kram!

    My Molly Oddities: haha… jo det var svårt att hålla igen men ville verka lite vuxen och sofistikerat lugn i stormen ;o) Storsläggan ligger och väntar, var så lugn för det ;o) Kram!

    Äppelträdet: jag kollade numret direkt och det var DHL. Men DHL Express som bara skickar från företag, så allt stämmer där i alla fall, sedan att DHL är lika mycket idioter är ju lite komiskt faktiskt. ;o) Kram!

    Johanssonskan: tokan har ju skickat det via ett företag och inte som privatperson så det går inte att spåra så tyvärrr… har lite svårt för att hänga ut eftersom jag är jäkligt mycket motståndare till när folk hängs ut, typ kriminella (för hur mycket kriminell/våldtäktsman/pedofil någon än är så 1 behöver inte den så kallade allmänheten sitta och frossa bara som en skvallergrej, och 2 har den personen anhöriga som får lida fett när det hängs ut…) Där blev det lite djupt… men jag hängde ju ändå ut lite genom att lämna länken till auktionen häromdan…
    Du jobbar i helgen va? Jag som vill fika med my darling Johanssonskan… Kram!

    AC: hej på dej, long time no see, hoppas allt är bra! Hon skickade via ett företag = sitt jobb, därav Express och inte Servicepoint eller vad tusan det heter som det kommer till när privatpersoner skickar… polisanmälan it is om det inte är det som finns i DHL-paketet. Svärfar är ju för tusan snut, dessutom jobbade han en massa med bedrägerier innan han blev übersnut… Kram!

    Filippa: ja det känns ju som att fler och fler dårar tar plats på Tradera. Vill inte hänga ut med namn och allt (läs vad jag skrev till Johanssonskan) men jag la ut en länk till auktionen häromdan… kan det ha varit förra fredagen, för en vecka sedan alltså… bara för att folk skulle se Traderanamnet och bli lite varnade liksom… Kram!

    SvaraRadera