Powered By Blogger

fredag 13 augusti 2010

Stöveldilemma – färga eller följa drömmen?

Jag drömmer om ett par svarta höga Primeboots. Vet inte hur ofta jag har snokat runt inne hos vackra Ninna för att dreggla över hur sjukt snygga de är på henne och till allting.
- Ja nu vet du vem det är som smyger omkring nästa gång du tycker att det prasslar i kulisserna Ninna :o) -
MEN. Prislappen är mindre snygg. 3 600:- hmmm…

Och att göra samma lyckoskott och hitta dem på Tradera för en spottsyver som Ninna gjort lär troligast inte hända det här årtiondet i alla fall…

Så i helgen bestämde jag mig för att satsa på någon billigare variant. Och började rota runt i webbutikerna. Efter en lång funderare slog jag till på ett par hos Ellos. Schysst modell. Inte lika schysst färg, eftersom jag fiskar efter svart, men jag tänkte, ah, man kan ju färga dem. I förrgår kom de:




Så borde allt vara frid och fröjd och sagan slut. MEN. Jag kan inte släppa Primebootsen… Så nu klurar jag på att skicka tillbaka de från Ellos och satsa på the dreamboots istället.
OCH skippa en del annat, vilket det drar med sig. Fast det är ju ett par Mollysar jag vill ha också…

Och så hälsar man på hos fantastico Dr Molly och ser att hon sitter i exakt samma dilemma… och visar vad man kan få istället…. Vilket inte gör saken ett dugg lättare…

Vad hade du gjort? Behålla, färga och få någon Molly ”på köpet” eller satsa på de man egentligen vill ha?

Dags att ta tag i veckans sista arbetsdag. Hoppas ni får en bra fredag. Kram!

21 kommentarer:

  1. Jag har också köpt just dessa stövlar. Vill egentligen har Primebootsen men för mig är det för mycket pengar. Jag vill ha Mollysar också...

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat!
    Är det sant med stöveldilemmat..samt att DrMolly grunnar på samma sak!? Ligger konstant efter i blogg världen känns det som, krånglande dator o mycket annat som stör mig. Sitter själv med EXAKT samma dilemma, otroligt va..? Dr Martens kängorna, hur var dom?? Ingen vidare hjälp för dig märker jag..

    Ja det är jag som anmält mig till Malmöträffen, beroende på när det blir förstås. Vore så vansinnigt roligt o komma till ert Skåneland!
    Riksträffen ja, kommenterat hos underbara Bina nu på morgonen. Hoppas på någon form av dispens..får återta support med Telia o MIcrosoft EFTER Mallorca. Idag har jag betydligt roligare saker för mig. Vad/vilka mollysar skall ner i resväskan..i-landsproblem på hög nivå(hi hi).
    Var rädd om dig! KRAM

    SvaraRadera
  3. Primeboots - MUMMA!! Inget kan likna eller gå upp emot det! Meeen svider hårt i plånboken....

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Jag hade nog fasiken sparat mig till ett par Primeboots. De är grymt snygga! Jag köpte den korta varianten i våras när det var liiite rea och är väldans nöjd. Skulle vilja ha långa också men vi får se. Bör nog slita ut de stövlarna jag har först om jag frågar mitt samvete.....
    Kram och lycka till med beslutet

    SvaraRadera
  5. Ja du, varför ska de rackarns Primebootsen vara så jäkla dyra !? Ellos- stövlarna är snygga men de går icke upp mot Primebootsen.
    Tror du att det blir bra att färga? Tänk om det blir katasrof? Då har du slängt bort en tusing som du kunde ha lagt på dina drömboots...

    Mina Ellos stannar!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  6. ha ha ha! Ja vad ska man göra... Jag får fundera lite till tror jag... men om du inte är helt nöjd med ellos-stövlarna så är det väl lika bra att returnera. jag tycker dock att dom är väldigt snygga! Kramar

    SvaraRadera
  7. Hej där, du klär dig bara så snyggt. Dra in på annat och köp dina Primeboots... du kommer inte att ångra dig. Ha en härlig fredag! Kram Mia i Kba

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!
    Ellosstövlarna är snygga, Primebootsen är snygga och problemet är väl att det ena för med sig det andra. Jag skulle nog behålla Ellosstövlarna och spara ihop till Primebootsen, det är ändå lite olika stil på dom och snygga stövlar kan man ju inte få för många av....
    Kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
  9. En sak har jag lärt mig med tiden ;-)
    Det lönar sig aldrig att kompomissa i sådana här frågor... jag kan nästan lova att det kommer att sluta med att du först köper Ellos stövlarna men kan inte glömma Prime bootsen helt och hållet eftersom det är dem du innerst inne vill ha.
    Satsa på det du verkligen vill ha och vänta med något annat som du inte vill ha lika mycket just nu.

    KRAM

    SvaraRadera
  10. Jag hade köpt Primebootsen om jag haft möjlighet. Att köpa nya stövlar för att färga hade inte gjort. Då hade jag hellre väntat och hittat ett par i rätt färg.

    SvaraRadera
  11. Skicka tillbaks dom! Du kommer i alla fall att köpa ett par Primeboots sen;) Kram!

    SvaraRadera
  12. Säger som kommentaren ovan
    -Det lönar sig aldrig att kompomissa, köp primeBoots och returnera Ellos stövlarna:) Tror Primebootsen kommer att bli dina bästa stövlar för de blir bara skönare och skönare ju mer ingångna de är.
    kram:)

    SvaraRadera
  13. Håller med dom flesta här ! Klart det är en jäkla massa slantar, men det är bättre att ha ETT par man känner sej WOOW i, än 15 par som är "sådär".
    Tips : ( som jag VET inte går hem men ändå haha ) Sälj 2-4 Mollysar & vips har du slantarna HELT gratis =)
    Kram !

    SvaraRadera
  14. Jag skulle nog också säga att det är dumt att kompromissa för du kommer ju köpa dina PrimeBoots ändå eller hur? Slutligen?

    Jag har ett par av den lite kortare modellen och de är suveränt fina och håller i massor av år. Kram

    SvaraRadera
  15. Rätt och slätt - satsa på det som du verkligen vill ha!

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  16. Känner igen besattheten du beskriver, blir också sådan ibland och är det då en dyrare vara försöker jag hitta alternativ som kan ersätta. Inte alltid det funkar dock tycker jag för är det en speciell sak man vill ha brukar det sluta med att jag köper originalet i alla fall... Jag säger som föregående talare, satsa på det du vill ha det vinner nog i längden för frågan 'är om du kan släppa detta nu!?
    Kram Ina
    Ps. dessa stövlar var också fina dock...

    SvaraRadera
  17. Oj vad mycket kommentarer… Tusen tack snälla ni!!!
    Och ännu mera tack för att ni har bekräftat det jag är allra mest inne på; att satsa på Primebootsen istället! Ett par stövlar använder man ju trots allt otroligt mycket under våra kyligare säsonger och om man då räknar ut kostanden i använda minuter så blir Primebootsen förmodligen nästa gratis!
    Hör du också det DrMolly… ;o) KRAM!

    Annelie: datumet i Malmö är spikat nu, det blir den 11/9. Håller alla tummar och tår att du kan då!!! Kram!

    SvaraRadera
  18. var kan man hitta ett par svarta stl 37? Någon som vet?(förutom Nelly)

    SvaraRadera
  19. Köp Primebootsen och se det som investering. Jag brukar tänka så här när jag köper dyra stövlar (ja, det har blivit en hel del köpta de senaste åren) hur många år håller ett par stövlar av god kvalitet förutsatt att man sköter om dem? Jag har stövlar från Miu Miu som är 15 år gamla, jag har använt dem flitigt och skött om dem och sett ur det perspektivet så blir kostnaden inte så hög (15 år och jag kan säkert ha den minst 5 år till).
    Nu suktar jag efter dessa och skall ge mig dem i "höstpresent" http://www.starstyleinc.com/fiorentini-baker-bowery-boots-pic21221.jpg

    Go för the real thing, du kommer inte hitta någon "värdig" ersättare...

    SvaraRadera
  20. Fall jag var du skulle jag sälja några Mollisar som du inte använder och köpa Prime för pengarna! Då går du +-0. Kram! Lotta

    SvaraRadera
  21. Lite odd: de finns på Miss Greta också: http://www.missgreta.se/produkt.asp?kat=&artnr=PB0001S Kram!

    Molly-Marie: du har så rätt! Det finns ju egentligen inga värdiga ersättare, ”original” är alltid både snyggast och håller bäst, det vet ju jag också, egentligen. Men tack för att du påminde mig! Och din höstpresent – shit vad snygga och stencoola de Fiorentini Baker stövlarna är! Lyfter vilka plagg som helst! Kram!

    Lotta: jag tänkte gå igenom garderoberna idag i jakt på saker att sälja, jag är värdelös på att sälja men ska verkligen anstränga mig den här gången... :o) Kram!

    SvaraRadera