Powered By Blogger

lördag 3 mars 2012

15 minuter - 5 bilder: längs okända kvarter

Jag älskar att knalla runt i okända städer. Eller i okända delar av städer som sedan tidigare bara är bekanta för mig längs vissa stråk. Det som lockar är byggnaderna, detaljerna, människorna, men ännu mer atmosfären och de olika stämningar som jag tycker att man kan läsa in i skilda stadsdelar. Ibland blir det hiss, oftare diss. Men en sådan vandring som gav mig bra vibbar var den jag tog mig för under en kvart på väg till skolan igår. I Malmö. Jag tror området heter gamla väster ,men rätta mig gärna om jag har fel. Lätt en av de mysigaste platser jag besökt. Och! Därför var jag tvungen att Ajfån-dokumentera en smula:






Hipstamatic is da shit för att förmedla de känslor som uppenbarar sig på färden. Igår i en annan värld, en som dröjer sig kvar vid bättre tider… typ… :o) Kram!

7 kommentarer:

  1. Bild nr.2 i det huset bor ett mycket trevligt par (om de inte flyttat) som är gemytliga och levande på alla sett o vis. Kul!

    SvaraRadera
  2. Helt klart positiva skulle-kunna-bo-där-vibbar!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Japp området kallas gamla väster. :)

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Fina bilder och det där med att titta på gamla husfasader är ett trivsamt nöje.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Fina Bilder. Tack för att vi fick följa med på turen. Kram L8

    SvaraRadera
  6. Ja visst är det Gamla Väster; mysigt.

    SvaraRadera
  7. Ja visst är det superfint! Jag tänkte på gamla Astrid Lindgren-böcker och blev alldeles nostalgisk när jag gick där, trots att jag aldrig har levt Astrid Lindgren-sagoliv. Men jag ville, så shit, DÄR skulle jag lätt vilja bo... :o) Kram!

    SvaraRadera