Powered By Blogger

måndag 26 mars 2012

Provning av Odd Molly summer 2012

Vad är oddsen för att man provar sex plagg, tre av dem dessutom i två skilda färger och att man bara skulle vilja roffa ner vartenda ett i en påse att ta med hem? Inte så stora enligt mina erfarenheter... Men! Det var precis så det kändes när jag gav mig i kast med att testa sommarplagg i Odd Mollybutiken i helgen. 

Tadaa long dress, vintage turquoise 1599:-   

Storlek 2. Ja vad säger man. Kärlek kanske… För tjosanhej vilken helt lovely klänning. I form, mönstermässigt, de flätade axelbanden och inte minst i material. Jag har en strak känsla av att denna, i alla de fyra färger som finns kommer att bli en av de mest sedda på dagensbilder här i Mollylandia i sommar.

Tadaa long dress, vintage white 1599:- 

Storlek 1. Eftersom klänningen är ganska stretchig i tyget så funkade även denna etta bra. Upptill. Däremot tyckte jag att den blev något för kort rent längdmässigt. Färgmässigt velade jag ett bra tag innan jag bestämde mig för att lägga slantarna på den turkosa. Men med stort hopp om att även denna ska bli min någon gång. För man kan aldrig få för många maxiklänningar. Tycker jag.


The silken tunic dress, vintage dark grey 3199:-

Storlek 2. Denna är en av de sommar-Mollysar som jag har varit allra mest nyfiken på. Och det med rätta för den är riktigt megaljuvlig. I underbaraste silke med många små fina och ganska diskreta detaljer. Rak i modellen och så älskar jag plagg med snörning. En vinnare rakt av helt enkelt, på allt utom prislappen… :o) Mer grå i verkligheten och inte lika blå som den blev på mina taskiga bilder.


The silken tunic dress, silky red 3199:- 

Storlek 2. Samma som ovan men i en minst lika snygg mörkröd variant. Love it!


Forsome tunic, silky white 4999:- 

Storlek 2. Återigen ett plagg som gör mig mållös… så mjuk, så fantastiska mönster, så sjukt snygg! Och nej jag får inte en spänn betalt för att säga det… ;o) Jag tycker det. Hela Forsomeserien är några av mina favoriter all time vad gäller Mollysar. Visst finns det virkade plagg av andra märken med betydligt lägre prislapp men inget som kan mäta sig med dessa välarbetade snyggingar. 


Forsome tunic, dark pink 4999:- 

Storlek 2. Denna visste jag inte ens fanns. Färgen alltså. Som tunika. För den existerar inte som produktbild och jag har inte sett den i en enda webshop. Den är nästan lite skimrande i färgmixen. Och läcker om den godaste karamell.


Riseabove solid tunic, white 1699:-

Storlek 2. Denna tunika, som är rak i modellen och i en skön blandning mellan bomull och siden, har jag inte reflekterat över förrän jag såg den i verkligheten. Jag tänker sommar, jag tänker barfota i sanden och jag tänker den där sundaymorningfeeling ni vet. Den är dock stor i storlek, en size skulle jag gissa.


Hightwist jumper, orange 2799:- 

Storlek 2. Jag skulle inte vilja kalla den orange, utan mer bronsguldigt brun. Liksom. I 100% bomull, så mjuk, skön, passformsbra och mer än lovligt snygg.


A-one silk long camisole, vintage turquoise 1099:-

Storlek 2. Den här färgkombinationen av turkos och mörklila är något av det snyggaste jag sätt i just färgkombinationsväg. Grymt snygg till jeans om ni frågar mig. Egentligen var jag mest intresserad av halerneckmodellen som finns i samma tyg men den fanns tyvärr inte i butiken så därför blev det denna som åkte på istället. Normal i storlek och en klar villha. Den här modellen också...:o)


Nu har jag ju redan avslöjat att den turkos Tadaa fick följa med mig hem. Men om jag skulle investera i ett plagg till av dessa vilket tycker ni att jag ska välja? Och vad tycker ni om sommarkollektionen? Gonatt & Kram för idag. Peace out! 

18 kommentarer:

  1. Men men, vad snygg du är i klänningen!!! Jag riktigt hajade till när jag fick upp bilderna på dig i långklänningen. Supersnyggt, speciellt när du är så brun :-)
    Något mer plagg? Ja, den andra långklänningen i vintage white, foresome tunic i silky white eller dark pink eller a-one silk i vintage turquoise... Alla plagg är superfina på dig, men de är snyggast!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alldeles för mycket snyggt....hade kunnat proppa flera kassar fulla!!!
      Prismässigt så är sidenunderklänningen en winner annars tycker jag förstås den virkade klänningen i dark pink är outstanding!!!
      Tadaa Long dress blir nog årets favorit som du säger....vill ha ALLA färger!! fick nöja mig med en , silky purple.
      Kram Titti

      Radera
  2. Tycker ju naturligtvis att den dyraste var dyngläcker på dig;) Och så Riseabove-saken! Den är jag sugen på själv.......
    Sommarkollektionen är finfin! Kram

    SvaraRadera
  3. Själv blev jag hejdlöst förälskad i hightwist jumper men jag tyckte du var awsome i lovely lovely foresome tunic, fast det vet du ju redan då jag var där :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Åh, vad fin du är, i ALLA modellerna!!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Så snygg du är!! Och med den där färgen hade jag tagit något vitt tror jag. Fast a-one i turkost är ju en klar favorit och fick följa med mig hem också

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Allt är snyggt!! Men tunikan den virkade läckrast och tadaaaaa.

    kramar!

    SvaraRadera
  7. Jag är helt såld på Forsome tunikan...har investerat i en sån´, så jag har inte råd att ens titta på något mer!! Det finns verkligen SÅ mycket snygg i den här kollektionen...men som sagt...jag ska inte titta något mer...:-)! Kram

    SvaraRadera
  8. Jisses vad allt är fint på dig, supersvårt att välja ju. Om jag bortser från prislapparna så vinner Forsome tunic i dark pink och den bruna lilla "grytlappen".

    Kul att du tog den turkosa! Vi borde anordna en långklänningsfest och svassa omkring i dessa vackra skapelser!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Du passar ju i allt :) Men den vita forsome-tunikan är du vansinnigt snygg i! /Kram

    SvaraRadera
  10. Allt är ju snyggt på men den virkade Forsome i vilken som helst av färgerna är skitsnygg på dig. Trist prislapp bara...
    Kram

    SvaraRadera
  11. Vilken fin provning! Du är snygg i allt :D Jättesvårt att välja mellan alla godbitarna. The silken tunic är är jag själv väldigt förtjust i och du var jättefin i den och i Forsome tunic som är helt underbart den med. Tyvärr de dyraste också :P

    Hur är Silken tunic i storlek över byst och ärmar/axlar?

    Ha en härlig dag! Kramar

    SvaraRadera
  12. Helt klart den vita virkade!! Den är ju bara duuuu!!
    Skitsnygg!
    Kram V

    SvaraRadera
  13. Skitsnyggt i alla men du vet att jag gillade det virkade på dig:)

    SÄLJ ANNAT och slå till!!!

    Kramar

    SvaraRadera
  14. Hej Josanne! Undrar om du vet var jag kan få tag på en Tadaa long dress i silky purple?
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
  15. Du är så fin i alla, men mina favoriter är forsome tunic i dark pink och highwaist i orange (hette den det?)
    kram
    elisabeth

    SvaraRadera
  16. Jag lägger min röst på Forsome tunick i sliky white. Du blir så snyggt brun att den vita blir perfekt till dig.
    Kram

    SvaraRadera
  17. Tusen tack för era kommentarer och tyckanden. Så kul att läsa vad ni tycker!
    Forsome tunikorna är verkligen to die for tycker jag! Fast det är det ju fler plagg som är, tyvärr… :o)
    Svar på frågor:
    Jag tyckte att Silken tunic var helt normal över byst och armar. En helt normal 2:a rakt av.
    Tadaa long dress i silky purple fann på Mathilde i lördags.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera