Powered By Blogger

onsdag 21 mars 2012

En rapport – efter 11,5 veckor i Shapeupland

Fast det där är ju inte sant egentligen, eftersom jag inte har Shapeupat ett skit på drygt två veckor. Jag har tvärtom tryckt i mig både mycket, väldigt mycket emellanåt och stundtals riktigt kalorispäckat. Så! Därför var det med stor bävan jag plockade fram vågen denna morgon… Hade ställt in mig på ett bakslag på flera kilo… Och fick en smärre chock! Av sifferkombinationen som blippade upp:


Inte ett skit upp, däremot tre hekto ner från med förra vägningen. Och jag får inte ihop det i skallen, alls!, för jag känner mig verkligen påfettad, med bland annat dubbelhakor som har återutvecklats till sitt forma megahäng och magfluffet som har gjort comeback i full karriär. 
Så! Därför frågar jag nu er smarta inom området; kan det vara så att det bara är vågen som inte riktigt hänger med? Att jag har gått upp men att det tar ett tag innan det så att säga sätter sig så det blir mätbart? Fan vad sjukt det lät men ni kanske fattar… Fast! Jag kan ju inte direkt påstå att jag är ledsen över dagens dom. Tvärtom. Såklart! 
Sedan jag gav mig i kast med projekt fettcellsutdrivning har det sett ut så här:

Vägning vecka 0: 1 januari 69,1 kg
Vägning vecka 1: 8 januari 68,5 kg = – 0,6 kg
Vägning vecka 2: 15 januari 67,2 kg = – 1,3 kg Totalt – 1,9 kg
Vägning vecka 3: 22 januari 66,0 kg = – 1,2 kg Totalt – 3,1 kg
Vägning vecka 4: 29 januari 65,0 kg = – 1,0 kg Totalt – 4,1 kg
Vägning vecka 5: 5 februari 64,5 kg = – 0,5 kg Totalt – 4,6 kg
Vägning vecka 6: 11 februari 63,8 kg = – 0,7 kg Totalt – 5,3 kg  
Vägning vecka 7: 19 februari 62,6 kg = – 1.2 kg Totalt – 6.5 kg
Vägning vecka 8: 26 februari 61,7 kg = – 0,9 kg Totalt – 7,4 kg
Vägning vecka 9: 4 mars: 61,1 kg = – 0,6 kg Totalt – 8,0
Vägning vecka 11,5: 21 mars: 60,8 kg =  – 0,3 kg Totalt – 8,3 kg

Ett par kilo kvar att kasta av mig så dags att koppla in sig på Shapeupappen igen… Och fortsättning följer här efterhand… Men over and out för denna gång!

4 kommentarer:

  1. Grattis till det otroliga sättet att banta på. Konsten att svulla på semestern för att sedan ändå tappa i vikt, crazy men grymt härligt. Nu blir du mega peppad att fortsätta. Snart ses vi också, ska verkligen bli kul.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar verkligen ingenting. Tror vågen var rädd för stryk och därför strök mig medhårs för det känns otroligt. Banta med pommes, massa bröd och chips liksom... Hmmm...
      Ja ska bli superkul att äntligen få träffa dig! Kram!

      Radera
  2. Vad duktig du är :) Och det kan ju vara så att kroppen faktiskt anpassat sig och att du ökat din förbränning och då går du inte upp igen. Det tyder också på att du har en sund viktnedgång som antagligen kommer bli varaktig. Toppen :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det sjuka är att jag har varit allt annat än just duktig under semestern... Fast det du skriver låter ju kanonbra så jag håller tummarna att det är så det ligger till så Tack söta för det. :o) Kram!

      Radera