Powered By Blogger

torsdag 1 mars 2012

En butik att bli förtrollad av & de som fick följa med hem

Höganäs. Det var dit jag begav mig idag. Efter möte var jag bara tvungen att avlägga ett besök i butiken Kabaré. Som även ligger bakom webshopen Stil1. Som jag visste precis har fått in Pleasejeans i nya färger. Fast de kom lite i skymundan när jag steppade in i butiken, för shit vilken miljö att bli förtrollad i. Så mycket fint, både i klädväg och vad gäller inredning. Så smakprov kommer här:











Absolut väl värt ett besök om ni är i krokarna, om jag får säga min mening… Pleasejeansen då? Jodå, det fanns ett gäng av dem, såväl i dessa kulörer…



… army, fango och beige. Och inte minst, de som jag har kraftiga habegär efter. Till den grad att ett par av dem fick följa med mig hem. Dessa übersnygga vita:



Provbilderna blev oskarpare än en dimma på fyllan så därför får sådana vänta. Förmodligen till nästa vecka då de har för avsikt att göra utepremiär på kap verdiansk mark… I solen och värmen... ;o) Nu ska jag laga mat men planen är att återkomma med en liten Mollyprovning om någon timme eller så... Kram till dess!

22 kommentarer:

  1. Ohhh så mycket fint du visar oss..jag har fått hem mina Please jeans idag...men fy tusan vad fet jag känner mig, jag beställde storlek L, och de går inte upp över rumpan ens..du har S, jisses vad smal du måste vara..ujjj, vad ledsen jag känner mig..mäter 107 över stussen, går ju på diet och ska minska..men aldrig att jag ändå får på mig jeansen..Hur smal är du över stussen ?
    Snyggt med vita...
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dina bara MÅSTE vara felmärkta! Det finns ju inte på kartan att de inte skulle passa! Jag har t.o.m XS och mätte precis, på allra fetaste stället över stussen och jag mäter 93 cm. Jag tycker du ska höra av dig till där du köpte dem och fråga om de kan mäta andra i samma size så du kan jämföra och få byta dina.. För det kan helt omöjligt stämma! Kram!

      Radera
  2. Stod också och fingrade på ett par Please-jeans idag men orkade inte prova....man kanske måste ta och göra det ändå nån dag :)

    Vilka fina bilder. Sååå mysig butik...

    Tror de vita kommer bli top-notch till dig. Supersnygga ju

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. tackTack, ja jag hoppas det,, att de blir schyssta på mig alltså. Tycker du ska testa för de är lätt Vivvi-brallor också. :o) Kram!

      Radera
  3. Jag beställde ett par Please jeans i går. Tog stl xs, men kommer jag i dessa tror du?
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp det tror jag absolut att du gör. Såg att du skrivit om det inne hos dig, skriver lite utförligare där strax. Kram!

      Radera
  4. Oh my vad dem ser snygga ut. Ibland känns det som alla underbara härliga affärer ligger i SKåne. Suck

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag som tycker att det inte alls finns så mysiga butiker här, förutom den jag var i idag och någon enstaka till. Fast det är väl så, att man alltid ska tro att gräset är grönare på andra sidan...;o) Kram!

      Radera
  5. åh jag älskar såna butiker, syndden inte låg lite närmare mig:) Snygga byxor du hittade!
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja butiker som känns genomtänkta och är mysiga är alltid ett plus i humöret. Synd det inte finns så många. :o) Kram!

      Radera
  6. Vilken butik!! Förstår du blev halvt tossig därinne, haha. Jeansen ser snygga ut! Är dessa med "häng" också som de andra du o alla har?? Håller på o kollar vita jeans till sommaren men kan inte riktigt bestämma mig för vilka.(i vanlig ordning alltså..) Förresten har du provat de vita OM-jeansen?? Frågor, frågor..kanske någon annan kan svara om du inte kan! Jag har storlek 2 på alla mina OM-jeans men läst någon sagt dom vita är pyttesmå, hrmm.
    Spännande se vad du provat för något idag..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp de är med häng. Jag som totaldissade dessa när en annan, f.d bloggtjej köpte sådana för 1,5 år sedan. Och nu är man där själv, inet helt ovanligt att det blir så. Skumt. :o)
      Nej jag har inte provat de vita OM-jeansen. Vet att de finns på Åhlens i Malmö så kanske kanske att jag hinner dit och prova dem imorgon. men kan tyvärr inte lova något, sista dagen i skolan innan praktik och sedan måste jag hem direkt vi slutar. Men jag kan i alla fall försöka... :o) Kram!

      Radera
  7. Ja detta med storleken. Är med sugen på att beställa ett par men har ingen aning om vilken storlek. Vågar nog inte prova. :/ Ser fram mot att se hur dem sitter på dig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) KLART du vågar! Vet inte om det finns några kvar men de har haft dem på Cirkus här i stan, tyvärr en liten bit från ditt jobb, kanske svårt att hinna på lunchen... Men tänkte om du vill prova, i alla fall liksom... :o) Kram!

      Radera
  8. Det var en vacker butik!
    Är det på måndag ni åker? Jag kan försöka nå dig innan dess om du vill.
    Vi åker den 26.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, måndag morgon, snortidigt. Kommer hem igen den 20:e men kan kanske bli tajt med dejt däremellan. :o( Jag är i skolan imorgon, kl 10-15 på ett ungefär men hör gärna av dig om du vill! Kram!

      Radera
  9. Kommer bli assnygga till ditt vita virkade Mollylinne!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kan du ju ha rätt i, den kombon tänkte jag inte ens på, så korkad är jag... ;o) Men ska absolut testas. Kram!

      Radera
  10. Kabaré är min favvo-butik i Höganäs (nära å bra till fikat, sen hihi) :) ...glöm inte Magasin 36.. oxå en underbar butik, miljö, fik...såg en Teacup-pudel där sist..vill ha..har då aldrig sett något så gulligt...
    Lär nog bli ett par nya Please jeans...har varit å gluttat på vårfärgerna :) i like...
    Ha en go helg...blir villamässan i malmö för min del...även besök i stan bland Mollysarna :)

    /Resmalin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade aldrig varit där tidigare. Jo nör det hette Butiken och hade Mollysar men det var snart två år sedan. Och fiket är ett av mina favoritfik. Har dock aldrig varit i Magasin 36, får bli nästa gång...
      Ja attans vad man skulle kunnat roffa loss på Pleasen, hur många snygga som helst ju. Kram!

      Radera
  11. Jeansen är super! Hurdana är de i storleken? Vad är det för kvalité? Åh, vad jag vill ha!!!

    Mvh Åsagåsa

    SvaraRadera
  12. De är något stora, jag tog S i dessa vita. (Har XS i de vanliga jeansen) Kvilitet lite tjockare bomullstyg, typ. Kram!

    SvaraRadera