Powered By Blogger

måndag 12 mars 2012

Rapport från Kap Verde - del 8

Zum Fishermann. En restaurang med bara fisk på menyn. Och här pratar vi nyfångad och helt fantastico tillagad fisk. Och där prislappen på de flesta rätter, som anländer till bordet i gigtantisk mängd, dessutom landar på strax under en svensk hundring. Och vinet är kanongott... Där spenderade vi kvällen igår:




Tyvärr är jag så glupsk att jag glömde att dokumentera innan tallriken var snudd på tom... Fast en dagens stass på hotellbarens toalett glömde jag som synes inte... :o)
Och det för mig in på en undrar; tycker ni att mina inlägg härifrån följer exakt samma stentråkigt fantasilösa mall? I så fall är ni inte ensamma, det tycker jag också. Skulle vilja blanda in mer fakta och kanske även något en smula mer intressant...
Men! Det får nog tyvärr bli så här ytliga inlägg nu, medan jag befinner mig i landet som Internetguden hellre går ut i strejk än att befatta sig med... Och dessutom med endast en liten minidator att bråka med, bråka som i att den hux flux bara bestämmer sig för att kasta bort allt redan skrivit... och sparat...
Har ni någonslags frågor om platsen här så bara hojta så sparar jag dem för besvaring på hemmaplan nästa vecka. Okej? Take care därute. Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Låter som ni har det underbart! Lyxigt när man kan unna sig goda middagar för en liten peng.. Viss skillnad mot restaurangbesök hemmavid!
    Vad bruna ni redan har blivit! Tittat på bilderna från tidigare inlägg o det helt ljuvligt ut!
    Nu har våren med värme äntligen nått våra breddgrader. Så ni slipper frysa ihjäl när ni sedan vänder hemåt! Bra tid o sticka iväg på resa helt klart.
    Fortsätt njut av tillvaron!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att det blivit vår. Njut! :o)
      Ja hemma är jag för snål för att gå på restaurang så jag passar på ordentligt här istället. Kram!

      Radera
  2. Hej hopp :) Jag gillar dina inlägg precis som de är - bara kul att se dig då och då!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma, kul att se dig också, tittar in ibland, kan inte alltid kommentera bara efetrsom Internet hänger sig lite hur som helst. Kram!

      Radera
  3. Kör på du! Håller med Rosen:)
    Och lite BB-uppdatering, ingen åkte ut i går. Blogg-Hanna gick ut frivilligt. Däremot gick Rodney in i går. Snusk-Rodney från förra säsongen vettu. Är jag inte snäll som håller dig uppdaterad;)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tackar och bugar såklart för denna snälla info. Rodney is back, fan att jag missar, jag älskade ju det lilla äcklet... ;o) Kram!

    SvaraRadera