Powered By Blogger

lördag 31 mars 2012

Plötsligt trillade poletten ner & idag blev det klickat

Det har förföljt mig hela veckan, dilemmat som jag skrev om i onsdags. Att vinterjackan är för varm men vårjackan inte stänger ute kylan på ett tillräckligt tillfredställande sätt. Så jag har spånat, rotat i garderoben och spånat ännu lite mer. Efter en lösning. Så plötsligt trillade poletten ner och det tack vare Lingondarlingen som visade bild på sig i poncho ovanpå vårkappan. Poncho! 
Såklart! Så det blev en spanarrace på nätet, givetvis efter ponchos med Odd Molly som avsändare. Och hittade några att ge mig ut på efterhandsjakt efter:



Fina. Men! Lite för vintriga i såväl färger som material. Hmmm… Tänka, tänka… och det var först för en liten stund sedan som nästa pollett singlade ner på rätt plats. Tradera. Jag kollar vad det finns där. Sökte brett och uteslöt varumärke. Och voila… Där fanns den. Den klockrena! Med endast ett fjuttantal minuter till godo innan texten avslutad auktion skulle parkera sig över den för gott, så det blev raska tag på fingrarna. Och med ninjning som list blev den min. 
Jag säger bara virkade mormorsrutor i läckraste färgerna, mycket rosa och lila. Slurp! Och dessutom för en så löjligt låg slant att inte ens mr Make kommer att kunna börja vifta med köpstoppsflaggan… ;o) Visar när jag får den… Hoppas det går snabbt… Nu blir det vovvenad. Kram på er därute! Var rädda om er!

8 kommentarer:

  1. Grattis till ponchon! Kul när man gör ett riktigt klipp :) Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja klipp är superskoj, hoppas nu bara att den är lika fin som det såg ut och jag tror. Kram!

      Radera
  2. Låter spännande. Den vill jag gärna se! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lär du troligast få både här och irl, för är den så snygg som jag hoppas så lär den användas flitigt. :o) Kram!

      Radera
  3. Hihi, snoka, snoka...Jag vet vilken det är! Superläcker och vilket pris! Grattis! Själv har jag just köpt garn till ett litet sjalprojekt. Men skulle ju vilja börja virka nuuuu ju, nackdelen med att handla på nätet!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... ja du brukar ha koll, fattar inte hur du bär dig åt... :o) Jag skulle så gärna vilja virka jag också men saknar tyvärr tålamodet... Fast hejjar på dig istället. Och hoppas du får garnet snabbt. :o) Kram!

      Radera
  4. Jag vill ha en poncho men kommer aldrig till skott. Jag såg också Lingons outfit och då vaknade suget på nytt. Nyfiken att se vad du har klickat hem. Trevlig helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns en hel massa på Tradera, schyssta priser på en hel del också så kolla där. Trevlig helg tillbaka. Kram!

      Radera