Powered By Blogger

onsdag 28 mars 2012

Det gick bara inte att låta bli…

… att klicka igårkväll när vackraste Odd Mollyholic gick ut med en rabattkod på hela 25% hos Noos. Och de hade den jag provade för andra gången i Odd Mollybutiken i Stockholm i fredags. Första gången den testades var i Malmö och det inlägget kommer ni raka spåret in på om ni klickar HÄR
Och som jag sedan ångrat en smula att jag inte tog istället för långklänningen… Mest för att den jag lämnade kvar hade jag egentligen velat kränga på mig på stört medan Tadaan får hänga till sig lite i väntan på sommaren. Jag pratar om…



… Good s/s dress, white. Den med den supersnygga spetsen i ryggpartiet. Normal i storlek om någon undrar. En nackdel finns det dock, och det är att jag har köpstopp… Oppps… För det kom jag visst först ihåg när det redan var klickat och klart. Och därmed så dags… Så det återstår att se om mr Make läser detta inlägg och bestämmer sig för att gräva fram en hammare och klubba mig i skallen med så jag skärper till mig… kommer till vett och sans och allt det där. Jag kanske ska sova med hjälm i natt för säkerhetsskull… Kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja så jag slipper bli klubbad med vett när jag sover... för vett låter ju trist... ;o) Kram!

      Radera
  2. Så snygg som du är i den så blir det nog lugnt :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Han kommer bara att pussa på dig och vara mallig över sin snygging till fru.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Ha, ha !! Inte kan han klubba en sån snygging till fru. Kraaaam

    SvaraRadera
  5. Han kommer smeka sin söta fru o säga det är klart du skulle ha den!! Du är jättefin i den.
    Har varit o kommer nog vara mycke till o från här hos er. Har så mycket mediciner o nu har jag börjat med nåt nytt fiffigt, vilket gör minns inte vilken dg/ månad t,om år var före. Tar ett tag innan dom vet om det är den jag skall eller inte ( mot smärtan), så får jag Alzheimers på köpet, haha..
    Man bugar o bockar, nåja det blir väl bra ån gång.
    Ville bara säga hej o välkommen hem igen så här lååångt efter! Försöker kika lite om Sthlm,s besöket ni var på. Verkar vrist lyckat!
    Natti o sov sött (utan hjälm på huvudet)!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Jaså man köper klädar till sej själv men inte till finaste prinsessan jag??? Bäst för dig att du traderaletar som sjuttsingen nu för annars kanske jag skvallrar för pappi!!! Och det då va!!!! Vuff!!!

    SvaraRadera
  7. Men det var ju 25% rabatt. Det måste han ju förstå att det inte går att motstå då. Och han kommer inte kunna motstå dig i den, för den är sååå fin

    SvaraRadera
  8. Haha som det kan gå. Den risken tar man ju för sen sådan goding. Ryggen på den är så himla fin.

    Tack själv igen för igår! :) Tusan vad fort tiden gick.

    Kram och ha en fin dag

    SvaraRadera
  9. Ojdå, klickfingret jobbar snabbt och effektivt när det behövs ;-)
    Den är fin fin på dig!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Tusen tack! För jag tror att det var era smarta kommentarer som gjorde så jag slapp hammare i huvudet… ;o) Massa Kram!

    SvaraRadera