Powered By Blogger

torsdag 1 mars 2012

Dagens - en kutryggad som har okynnesplåtat

En grymt fin butik som gjorde mig glad, en miniMollyprovning i en annan affär och en liten promenad i ensamhet längs havet. Och vips så råkade Ajfånen visst vara belamrad med 170 nya bilder. Japp, 170... En av dem är denna, på dagens stass:


På tant som kutryggar sig och och knäar lite. Och huvudduckar å det grövsta för att få helbildsutrymme i spegeln. Resten av mitt okynnesplåtande får ni bevis på lite senare. Efter att jag har sållat i bildskörden, jag har ju trots allt någon lite spärr på hur mycket jag har samvete till att tråka ut er... Och mötet jag var på slipper ni bilder från överhuvudtaget, eftersom jag inte tog några, bara en sån sak... Nu kommer bussen som ska tag mig tillbaka till hemmadomänerna. Har lite ärenden där också först. Men vi ses igen, om ni har tid och lust... Take care. Peace out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. 170 bilder??!! Hur bär du dig åt?? Ser du vart du sätter fötterna där du går, fniss.. Fast jag tycker det är väldigt kul med dina bildserier, så du vet!
    Snygg, kutryggad tant!
    KRAM

    Ps.Tack för den superfina klänningen som kom idag!! Hänger framme på hedersplats o skall mannekänga sedan för min älskade make. Ds

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev lite överdrivet fotoknäppande idag. Men när jag tycker något är kul så överdriver jag gärna... Tur jag inte tycker det är kul att plåta varje dag... :o)
      Åh vad spännande, du måste berätta vad han tycker. Och kul att du tycker om den, ,känns bra för mig att den bor hos dig nu, i bra sällskap med andra ord. :o) Kram!

      Radera
  2. fast man gillar väl många bilder, gör man inte det?? Tänk om det inte var precis i början av månaden med fakturering och allt vad det för med sig? DÅ hade jag LÄTT mött upp dig i Metropolen vid 15- tiden i morgon,som du föreslog... men det går bara inte :( urtråkigt men sant. Å andra sidan kommer det ju fler gånger, det är ju inte så att du ska vara borta i en evighet heller. Storklem så länge...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra! Eller egentligen inte såklart eftersom jag gärna vill träffa dig. Men jag hinner inte heller imorgon, måste till hembyn direkt efter skolan. Men någon dag ska vi nog få till något. Vi får kanske satsa på en lördag... Jag kommer ju inte att vara mer i Malmö nu... :o( Kram!

      Radera
  3. Låter underbart med havet! Måste ta mig ut till havet någon dag.. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man borde verkligen ta sig till havet lite oftare. Så himla skönt för kropp och själ. Kram!

      Radera
  4. Spännande! Ser vi fram emot att se.

    SvaraRadera