Powered By Blogger

torsdag 8 mars 2012

Vad vill ni se och kanske även lite höra om?

Jag har ett litet "problem". Det kanske låter helknäppt. Men! Jag känner mig ganska hemmablind här. Femte gången på samma lilla plätt gör att jag tycker mig ha sett allt redan. Så dels för att få lite fart på mig själv, och slippa komma hem med känslan av att jag har missat att få med en hel massa i dokumenterad status i bildform, japp, egotanten har talat...
Och! Dels för att ni, kanske och förhoppningsvis, ska få ut lite av mina inlägg härifrån också, så undrar jag nu; vad vill ni, framförallt se, men kanske även lite höra om härifrån Kap Verde också? Ska jag fokusera på byggnader, strandbilder, bilder från byn, hundar , blommor, maten jag trycker i mig eller människor?
Vill ni se mer från hotellet, butikerna, eller dagensbilder - njä kanske inte det sistnämnda, fast det får ni i alla fall... Som här från igårkväll på väg ut i byn:


Men vill ni slippa dem så skippar jag dem framöver, dagensbilderna... För ni bestämmer och jag försöker verkställa era önskningar. Okej? Kärlek & Respekt!

12 kommentarer:

  1. lltså. Blomor är ju allid roligt, gissar på en del Bougeanviella eller hur man nu stavar det, men kanske är det bara jag som gillar det? Annars skulle det vara intressant att se vad folk i största allmänhet har på sig där, finns det något "mode" bland lokalbefolkningen som "alla" har? Bilder på omgvivningen är ju också trevligt. Särskilt som det nästan ligger 5 cm snö här nu. Vi är lovade värme till helgen dock. det tror jag när jag ser det! Njut av solen. Klem från blötsnösmetropolen

    SvaraRadera
  2. Nu ska jag vara en brutalt ärlig vän:
    Jag ser faktiskt helst att du skiter i oss, Sverige och vad vi vill och att du njuter av att vara där du är. Här och nu!
    Ha semester och var så egoistisk du kan.
    Jag vill att du kommer hem utvilad och inte rapporterar ett skit.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. ...hm jag ångrar mig. Håller med Helen nu! Tänk verkligen inte på oss, utan låt kameran och tankeverksamheten stanna på hotellet!! ;)

    SvaraRadera
  4. Ha semester nu! Det är du värd :D Eller.. Ni värda!

    Men eftersom jag vet att du med all sannolikhet ändå inte kommer lämna telefonen alldeles ensam och övergiven på hotellet så... Stranden är jag nyfiken på, likaså byn i övrigt :) Ganska säker på att jag en dag kommer hamna på denna ö på semester så det vore kul att se vad som väntar!

    Men som sagt, ha nu semester och gör allt gött man ska göra på sin semester,. eller ja, planera ingenting alls utan bara leeev! :)

    Take care finisar!

    SvaraRadera
  5. Jag ska nog vara lite självisk trots allt - om du ändå har lust att blogga lite vill jag gärna se och höra om kultur, mat och natur. Behöver lite resmålstips och jag älskar att uppleva sånt som inte finns nån annanstans!

    Ha det så mysigt nu!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Håller med Oslotigern :)
    Gör det du själv känner att du mår bäst av, vill du blogga och dela med dig av din semester så gör det !! om inte så, ja skit i det..
    Kram Nellie

    SvaraRadera
  7. Jag är obscent nyfiken på maten :)
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Det skulle vara kul att se "ditt" Kap verde.. det som gör att du återvänder dit. Och en dagens är alltid kul :) Kram

    SvaraRadera
  9. Åh det är där du är! Det är roligt att läsa om dina dagar i paradiset men ta det i din takt så att du gör det du vill med glädje. Här "hemma" vadar vi i slask igen men snart så vänder det ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Fota bara när o om du har lust, inte något tvångsmässigt!!
    Njut där du är för stunden! Här vill du garanterat inte vara..
    Kram

    SvaraRadera
  11. Mat, blommor och strand tack! Och njut lite med, fota inte bara;) Kram

    SvaraRadera
  12. Läst och noterat. Ska försöka tillgodose alla era önskningar, antingen härifrån annars kanske det kommer lite eftersläntrades hemifrån sen. Just nu, och sedan 2 dagar, är Internetuppkopplingen tyvärr helkass och oförutsägbar... Kram!

    SvaraRadera