Powered By Blogger

torsdag 29 mars 2012

Snudd på katastrof & att ha vardagslyxat

Klockan är nästan 15 och jag har inte stuckit in nosen här på hela dan... Jag har helt enkelt inte hunnit. Halleluja, det är ju snudd på katastrof... Som det här med praktik och ett "normalt liv" kan ställa till det för en bloggberoende... ;-) Fast! Jag har även hunnit lyxlira idag. Med något som är riktig guldkant på tillvaron för mig:


Att få naglarna fixade. Hjälper nog till lite att jag gillar Lena som fixar dem en hel massa och att vi alltid har en massa att babbla om. Men det är en sak jag verkligen prioriterar, att fixa naglarna. Vad är vardagslyx för er? Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Fina!
    Samma här, naglarna! Fast det har mycket att göra med att mina är så tunna naturell, att det värker i dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj! Låter inte kul alls ju... :o( Hoppas du slipper värken när de är fixade. Kram!

      Radera
  2. Jag håller med dig för mig är det också bästa vardagslyxen att göra naglarna. Man känner sig så fin då. Tyvärr ska tjejen jag gått till flytta, vet du någon bra i Helsingborg? Jag bor strax utanför.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har alltid bara gått hos samma just för att de är superbra. Nails by Lena på Bruksgatan. De är två och båda heter Lena och de är lika duktiga. Så testa där, det är mitt enda tips. Kram!

      Radera
  3. Jag gjorde ett inlägg om min vardagslyx för en tid sen, och naglarna finns med: http://hildeshus.blogspot.se/2012/03/min-vardagslyx.html
    I morgon är det dags för nagelfix igen, det ser jag fram emot.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag missat... :o( Får kolla in det nu istället. jag brukar också se supermycket fram emot det varje gång. :o) Kram!

      Radera
  4. Vardagslyx för mig kan vara fler saker, som att få dricka kaffe i lugn och ro men ska jag lyxa till det mer är ansiktsbehandling. Det finns inget bättre enligt mig. Ska på en nästa vecka.

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ansiktsbehandlingar är jag kass på, tyvärr för det är nog det jag skulle behöva bäst... :o) Kram!

      Radera