Powered By Blogger

måndag 12 mars 2012

Rapport från Kap Verde - del 9 & Stockholmsplanering

Även om jag tror att det är högst övergående så har jag nog känt av en viss form av rastlöshet idag. Så här i halvtid i paradiset. En ytterst lindrig form men ändå... Den fick oss i alla fall ut på ett hyfsat knasigt upptåg idag. Som i att leta upp alla supermarkets i byn, faktiskt fler än vi trodde och två betydligt större än vi väntat oss, och knalla in i dem för att snudd på detaljstudera vad det finns för mat att köpa/ äta om vi flyttar hit. Och det blir nog en hel del pasta, tomatsås, bröd och fisk. Inte helt fel eftersom det råkar vara vad jag gillar mest. Men även linser, bönor, frukt, grönsaker, flingor, youghurt, potatis, pommes...
Och när vi ändå forcerade byterräng passade jag på att ta ett gäng bilder. Ni får bara ett ytterst fåtal här och nu då det tar multum tid att försöka trycka in fler:








En del av rastlösheten använder jag just nu till att befinna mig med en liten del av hjärnan i Sverige. I Stockholm, och resan till och från... Kollar tåg, kollar hotell och hoppas att det ska gå vägen, så jag kan befinna mig där, i huvudstaden, delar av såväl fredagen den 23:e som lördagen den 24:e. På bland annat the möte hos Odd Molly. Som jag helt och hållet missat vad ni andra skrivit om här i blogglandia. Fler som ska dit? Ja det förmodar jag. Men fler som tänkte stanna över natten till lördagen? Vilket hotell bor ni på i så fall? För det hade varit kul om det var fler på samma som jag, ha lite sällskap... Om någon nu vill det... ha sällskap... av mig...
Eventuellt kan det bli så att mr Make blir den som får resa den helgen istället, till tatueringsmässa i Rumänien. Men! Det lutar dock åt att "jag vinner"... :o) Kram!

12 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder - och vilken semester! Jag blir grymt avundsjuk. Och den där kräftan ser inte jag i alla fall. Vrålsnygg tant däremot :-)

    Så kul att du ska till Stockholm!! Jag har försökt dra igång en liten träff på fredagen (har hela dagen där), och det är andra som stannar till lördagen också. Har inte bokat hotell än, men får se om du får några fler svar så kan jag slänga mig på!

    Kolla gärna in hos mig, men jag räknar i alla fall med dig till middag på fredagen

    Kram och njut vidare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA vad skoj! Jag kommer upp någon gång på förmiddagen som det ser ut, runt 11 tror jag. Och åker hem lördag eftermiddag, kl 16. Det om inte tågen hinner bli fullbokade till jag kan boka...
      Ja vi får kolla om fler bokat något hotell vi kan "snylta in oss på också" Vi håller kontakten tycker jag! Kram!

      Radera
  2. Jag ska också dit! Kul att ses :)

    Har inte bestämt om jag ska stanna kvar till lördagen eller åka bara över dagen men det vore kul att stanna. Ska hålla koll vart alla ska boka hotell :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker såklart att du ska stanna, hade varit skoj att träffa dig lite mer när man äntligen har chansen... ;o)
      Bra att du också håller hotellkoll... vi håller kontakten! Kram!

      Radera
    2. Ja, då blev det bestämt! Klart jag stannar! Maken tyckte absolut jag skulle stanna! Det är du värd sa han och då kan man ju inte säga nej :-)

      Vi får höras om hotell då. Vore ju roligare om vi var fler som bodde på samma ställe...

      kram
      /Vivvi

      Radera
    3. JA vad skoj!!! Jag ska boka tåg lite senare idag, kan dumt nog inte kommentera hos dig... :o( Men försöker igen när jag bokat. Och så får vi se om vi får napp på hotell där fler bor... Kram!

      Radera
  3. Då behöver ni inte svälta om flyttlasset går dit..fniss.
    Ni kommer bli rätt så många denna gången, verkar det! OM har varit väldigt generös med inbjudningar,(efter påtryckningar..)ni får säkert otroligt kul! Jag lämnade återbud av personliga skäl, hoppas på en annan gång istället.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix ingen svält, tvärtom säkert, för oj vad jag gått upp den här dryga veckan...
      Trist du inte kan komma men hoppas som sagt få chans att träffa dig i sommar. Var rädd om dig vännen! Kram!

      Radera
  4. Färsk fisk är ju alltid gott!
    Har en tävling hos mig som jag tror du och mannen gillar så missa inte innan söndag ;)
    Och det verkar som jag får mig en röd Tiddelipom!
    Passar den inte lovar jag att du är först i kön.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får jag ju kolla in hos dig. :o)
      Grattis till Tiddelipomen! Håller tummarna stenhårt att den passar dig för den är sjukt snygg den dressen! Och tror du kommer att passa kanon i färgen. Kram!

      Radera
  5. Om ingen erbjuder sig att hålla dig sälsis, vilket jag tror aldrig kommer hända de kommer köa, så ställer jag upp.
    Jag älskar att gå i livsmedelsaffärer när jag är utomlands. Det är halva nöjet att kolla utbudet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det hade ju varit jäkligt skoj att träffa dig oavsett! Skulle du vilja så är jag lätt på! :o) Kram!

      Radera