Powered By Blogger

tisdag 27 mars 2012

Dagens – som assisterade och sedan stod i egna strålar

I förra inlägget nämnde jag rekvisita som skulle roddas fram. Den bestod av en hel hop shoppingkassar. Till en annonsbildsfotografering som jag var med och assisterade på. Snacka om att få vibbar till våra träffar... Eller vad säger ni?



Fotograferade gjorde den här tjejen som jag inte har träffat på ett bra långt tag, så det var superskoj, Tove, grym fotograf, ni hittar hennes hemsida HÄR
Sedan var praktikdag 2 till ända. Jag fattar inte riktigt vad som gick snett i den där sommartidsomställningen, men jag tycker att timmarna innehåller betydligt färre minuter sedan den gjorde entré i kalendern… Taskigt!
Jag fick ett litet spontanryck på vägen hem, en vilja att försöka hålla kvar min solbränna, som flagnar, så jag begav mig till ett ställe där det finns sådana här:


Solarium som man står upp och solar i, och det under betydligt kortare tid än de traditionella varianterna. Vilket är lika med två megaplus om ni frågar mig, som tycker att det är såväl lite småäckligt som rastlöshetsjobbigt att ligga i solarium. Vilket jag därför inte har gjort på hur många år som helst. Dagens sejour var snabb och smidig. Kanon. Så det lär bli repris i den solen. Och så fick jag även dokumenterat dagens stass där, om än i form av en riktigt übersunkig bild: 


Därefter knallade jag hem och fixade och donade lite. Och hux flux, som i nu, har det blivit hög tid att dra igång matlagning. Så hej och Kram från mig för nu!

8 kommentarer:

  1. Vad är det för Odd Molly tunika du har på dig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ingen Molly, det är en Spira. En tunn sak med en underklänning från samma märke under. Kram!

      Radera
  2. Låter som en fin dag! Kliar det i fingrarna att fota? Du vet vem som ställer upp som modell. :-D

    kramar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en ganska fin dag. Men njä jag blev nog inte så fotosugen som jag trodde. Jag är nog mer skrivare än plåtare... Men när det kommer till Odde & Modde så är det ju såklart en helt annan sak... ;o) Kram vännen!

      Radera
  3. Låter ju roligt! Och smart solarium, ett sånt skulle till och med jag klara av.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en bra upptäckt, tog bara 6,5 minuter dessutom. Och det syns, fick tillbaka lite färg, inbillar jag mig i alla fall... Så värt att testa. Kram!

      Radera
  4. Du får supergärna kolla en 3:a på RAFen åt mig. Jag kan maila mitt nummer så jag vet om du hittar någon.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hann inte idag men såg att du hittat en. Kanonbra ju! Kram!

      Radera