Powered By Blogger

onsdag 21 mars 2012

Dagens – seg tant på kombinerad utflykt

Jodå det finns hopp om vår trots att jag mest går runt och fryser hela tiden. En strålande sol som värmer upp en hel del, människor som krupit ur sina bon och till och med ser lite glada ut, en hel del sittandes på bänkar där det finns sådana. Själv var jag på kombinerad vovvenad och storshopping av frukt och grönsaker på torget. Tänkte förevigat lite färgprakt där och lite vårvibbar på vägen men glömde bort det och därför har jag endast en dagens stassbild att bjuda på här:


Ska försöka ta mig i kragen och fixa till lite bilder från Kap Verde under kvällen. Har inte riktigt orkat ta tag i det, förkylningsseg i kombination med depp att inte längre vara kvar där har gjort att jag valt att titta åt helt andra håll. Som i tvättkorgen, i diskhon, i en skolbok, på tv och lite sådant… 
Och snart på spisen, ska bara komma på vad jag ska laga först… Är mest bara sugen på sådant som inte finns hemma, är inte det ganska typiskt?... Kram!

4 kommentarer:

  1. Vad har du för storlek i den tunikan? Impreme heter den så?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imprime om man ska vara petig. Jag har storlek 2 i den, skulle nog säga att den är något stor i storlek. Kram!

      Radera
  2. Synd att jag inte är i Stockholm i helgen... drar till fjällen.
    Din blivande tunika väntar på dig.
    Kram L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja trist! hade tänk höra av mig till dig och kolla om du ville dejta... Och visst fan, tunikan... jag hör av mig på mail under dagen. Kram!

      Radera