Powered By Blogger

lördag 31 mars 2012

Vilse i småstassdjunglen

Det finns en del plagg som är nästan lika viktiga som Mollysar… Och det är klädar till mr Makes vovve. Dock lite mer än livsviktigt för honom... Så vill man fjäska till det en smula här hemma så är det ett riktigt smart drag att shoppa något plagg till Freja hund. Jag vet egentligen inte vad jag skulle ha för anledning att fjäska just nu men jag gör det i alla fall… I förebyggande syfte kanske… Och det då genom att frenetiskt Traderaspana på hundstassar. Har hittat två fina:


Foto: Naden.se 

Men! Vilken ska jag välja? Det är dagens gigantiska I-landsfråga… Som jag sitter och brottas med just nu. Vaknade innan klockan ens hade hunnit slå 06 och kunde helt omöjligt somna om, därav denna intelligenta sysselsättning. Fast snart blir det städning här istället… Lite mer välbehövligt... Peace out för nu!

10 kommentarer:

  1. Jag är en sucker för bling, så jag lägger min röst på den röda. Lika bra att förebygga i fall att... :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man vet ju aldrig vad man kan få för sig i form av klickningar och annat... så förebygga känns bra... ;o) Kram!

      Radera
  2. Hmm jag gillar båda - så jag förstår ditt dilemma.

    Men kanske som Hilde säger - bling är coolt - red it is!

    KRAM (städning på agendan idag här också.. suckar)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja bling är ju coolt så det lutar mest åt den röda, eller båda, får känna efter hur mycket jag vill fjäska... :o) Stackars oss som måste städa men najs när det är klart och rent. Kram!

      Radera
  3. Frågar du mig så gillar jag inte alls att man klär på/klär ut sina djur. Nu är jag kattmänniska ut i fingerspetsarna och inte rätt person att begripa detta, men är det för att rasen fryser? Eller är det mer en grej liksom? Misstänker det första, att just den rasen är frusen av sig, man ser ju liksom aldrig en schäfer i bling typ st. XL...:):) nåväl, ha en fin och mysig helg! Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är inte heller något fan av kläder på hundar egentligen. Men Freja hund är alldeles för liten för sin ras och har mycket tunnare päls än hon borde så hon fryser. Det räcker att det blåser för att hon ska stå still och skaka och inte vilja röra sig. Det gör hon inte med kläder på. Och så gillar hon, sjukt nog kanske, att ha kläder på, för tar man fram en tröja som kommer hon springandes och försöker böka in huvudet i den. Så därför får hon ha kläder. Andra hunden som är betydligt större har inte kläder. Kram!

      Radera
    2. Den röda blir Freja fin i....lite småtuff!!
      Kram Titti

      Radera
    3. Jag tror också det så nu är den klickad... :o) Kram!

      Radera
  4. Så sött och taktiskt av dig, hihi.
    Kramar och vi höres!
    L

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) ka man vet ju aldrig hur och var Molly-klickfingret far fram inom det närmsta.... ;o) Kram!

      Radera