Powered By Blogger

söndag 25 mars 2012

En rapport – efter 12 veckor i Shapeupland

Jag hade tänkt hoppa över det idag eftersom jag gjorde en viktrapport så sent som i onsdags. Men! Så ställde jag mig ändå på vågen nyss och hade, av vana, Ajfånen i handen och det blev en dom, som fastnade på bild och därför kastar jag ut en traditionell söndagsrapport från mitt liv i Shapeupland här i alla fall nu:


Minus trots kulinariska utsvävningar under de två senaste dagarna. Men även en hel massa promenerande, MED grymt skoskav… så det har väl helt enkelt blivit fler steg än kalorier… Totalt sett sedan starten på nyårsdagen är scenariot detta:  

Vägning vecka 0: 1 januari 69,1 kg
Vägning vecka 1: 8 januari 68,5 kg = – 0,6 kg
Vägning vecka 2: 15 januari 67,2 kg = – 1,3 kg Totalt – 1,9 kg
Vägning vecka 3: 22 januari 66,0 kg = – 1,2 kg Totalt – 3,1 kg 
Vägning vecka 4: 29 januari 65,0 kg = – 1,0 kg Totalt – 4,1 kg
Vägning vecka 5: 5 februari 64,5 kg = – 0,5 kg Totalt – 4,6 kg 
Vägning vecka 6: 11 februari 63,8 kg = – 0,7 kg Totalt – 5,3 kg     
Vägning vecka 7: 19 februari 62,6 kg = – 1.2 kg Totalt – 6.5 kg 
Vägning vecka 8: 26 februari 61,7 kg = – 0,9 kg Totalt – 7,4 kg 
Vägning vecka 9: 4 mars: 61,1 kg = – 0,6 kg Totalt – 8,0
Vägning vecka 11,5: 21 mars: 60,8 kg = – 0,3 kg Totalt – 8,3 kg 
Vägning vecka 12: 25 mars: 60,3 kg = – 0,5 kg Totalt – 8, 8 kg


Idag är helt fel dag att dra ifrån en timme från dygnet. Jag får nästan panik när jag tittar på klockan för jag har ett berg av attgörasaker som bara måste bestigas innan dygnet är till ända. 
Men! Det hjälper inte att gnälla så det är väl bara att sätta igång att göra istället. Bland annat, och äntligen, få ut mina Stockholmsrapporter här. Så! Vi ses igen om någon timme eller så, om ni känner för det såklart... Var rädda om er. Kram!

14 kommentarer:

  1. Du MÅSTE ha opererat dig och fuskat annars är det omöjligt!

    SvaraRadera
  2. Ja, heeeelt fel dag! jag har änna panik här får dagen är så fullbokad och jag BEHÖVER min timme! Ge den tebaks NU!!!!

    Man ska inte förakta lite hederliag promenader. De kan göra susen (intalar jag mig...) Men faktum är att jag nu två veckor på raken fuskat en hel del med maten och faktuskt ändå gått ner rätt sö bra! Måste vara promenaderna! ina siffror aer ju jättebra ut! heja, heja!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fy vad lusigt att bara sno tid så där, jag saknar min timme...
      Jag är också inne på att promenader är ett underskattat fenomen. Hejja hejja dig också! Kul! Kram!

      Radera
  3. Hej Josanne!

    Vilken fantastisk inspirationskälla du är och väldigt mycket för mig personligen även om jag har lång väg kvar att gå.
    Till anonym, 8,8 kg på nästan tre månader gör ca 3 kg i månaden, det är väl ändå inget konstigt om man går in lite för det.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snäll du är! Och jag tänkte så om lång väg kvar att den hade varit ännu längre om jag inte redan hade påbörjat den. Och då känns det genast mindre långt... :o)
      Du är superduktig du också! Har inte kunnat kommentera hos dig på ett tag... :o( Saknade dig en massa i fredags! Får tas igen tycker jag. :o) Kram!

      Radera
  4. Det var tur att du påminde mig om det. Hade jag helt glömt bort! Fram är de om jag inte minns fel :)) Härligt att det går så bra med ShapeUpandet! Jag får sluta med mina fikor så kanske det blir lite mer fart på viktminskningen :P Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp fram, tyvärr... Och ibland kan det få vara värt att ta längre tid, sina fikor verkar så mysiga. Hoppas få chans att haka på dig någon gång. Kram!

      Radera
  5. Anonym/Hahahahahahahahaha!!!!! Det är underbart med folk som har humor:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur... Och som samtidigt ger oss något skoj att garva åt. :o) Kram!

      Radera
  6. Josanne ! du är skitduktig och din viktnedgång klär dig verkligen

    Anonym ! Hoppas att ditt inlägg är ett försök till ett dåligt skämt men mest troligt en extrem avundsjuka. För att få opereras så måste man ha ha en sjuklig extrem övervikt med ett BMI på över 40, jag har sett Josanne live och kan tippa på att hon har en längd på kanske 166 cm ( förlåt om jag har fel Josanne) och i så fall var Josannes utgångsläge = BMI 25, alltså ingen extrem övervikt. MEN en vikt som hon inte trivdes med. Så varför inte bortse från din avundsjuka och i stället komma med en fin kommentar !

    Kram från Jenny med ett BMI på 30 = Tjockis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. 168 lång och mitt bmi var 24,5 har jag för mig. Men det är oviktigt så länge man trivs med sig själv vilket jag som du ju vet inte gjorde. Och inte kalla dig själv tjockis, då blir jag sur, för det låter så negativt... och negativt är dumt... Kram!

      Radera
  7. Min Shapeup pekar på fel håll idag efter en Ben & Jerryfestival så den får vara. Det får bli nya tag efter semestern. Det är ingen jag känner som ser mig i bikini där borta ändå ;)

    Jag som är allena med uttråkat barn tackar och tar emot en timma mindre faktiskt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skit i det på semestern i alla fall. Och då kanske du går ner i alla fall för det gjorde ju jag, även om det är helskumt. Ha nu superbäst! Och så lägger vi ut Berryn när du är hemma igen, om du fortfarande vill. Kram!

      Radera