Powered By Blogger

söndag 4 mars 2012

Dags att flasha mer än bara små glimtar

Jag skäms för att jag inte har visat det tidigare. Har försökt men skyller på Ajfånen som inte har samarbetat på bildfronten. Alls! Och inte heller idag blev det egentligen bilder som gör det fina halsbandet som jag vann av Pernilla, som har den fina bloggen Pärlan, någon direkt rättvisa. 
Men! Nu är det liksom ändå dags, att flasha det mer än bara som de små glimtar i dagensbilderna jag visat den senaste veckan. Så! Här är megasuperfina vinsten:



Jag bara precis älskar kedjan. Och Pernilla, som har gjort halsbandet själv, var så himla gullig att hon förlängde den till mig. Och så är jag kär i de små detaljerna i hänget. Och! Det är så vansinnigt fiffigt att man kan välja om man vill ha alla tre hängena på eller kanske bara ett eller två. Snacka om att den tjejen kan det här med smycken!
Ja, det var allt för nu, jag är galet igång med städjox och vill inte tappa gnistan, den har ju en tendens att helt smita iväg om man pausar för länge… Peace out! 

6 kommentarer:

  1. Vet du om hon gör smycken på beställning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det gör jag. Min mail hittar du på bloggen. Maila gärna och fråga pris på det smycke du är intresserad av. Mvh Pernilla

      Radera
  2. Superfint!
    Jag har inte riktigt haft tid att hänga här i Blogglandia på några dagar mer än att trycka in inlägg på min egen...
    Har iallafall plöjt igenom din blogg och säger grattis till att du är så "shapeup" duktig! Kan du smitta mig lite?!
    Fina Factoryprovningar, blev sugen på en av koftorna som du provade.
    Och inte minst, Ha en underbar resa, njut i fulla drag!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för ditt fina inlägg och din goa komplimanger !! Fina bilder du tagit. Har sett dig använda det flitigt och det är ju extra kul om det används mycket. Vill gärna länka från min blogg och hoppas det är ok, annars får du hojta till. Önskar dig en underbar resa till Kap Verde och ser redan fram emot dina fina bilder därifrån. Bamsekramar<3

    SvaraRadera
  4. Grattis till superfin vinst! Ha nu en bra resa och en trevlig semester. Jag är lätt grön i plytet av avund:)
    kram

    SvaraRadera
  5. Fint halsband! Och ni får ha det så gott i värmen nu! Säger som Hilde, är grön av avund;) Njuuuut! Kram!

    SvaraRadera