Powered By Blogger

lördag 31 mars 2012

Någon som har lust att dejta den 20 april?

Ja, jag vet att det är länge till fredagen den 20 april. Det är tre veckor, minus en dag. Men bättre att vara ute i god tid. Tänker jag. Som ska till Malmö just den dagen och därför undrar om någon skulle ha lust med dejt. Kanske över en fika…


… eller lite tapas eller en klädspansraid, eller alltihop... Jag har eftermiddagen ledig och kan tänka mig att spendera den med lite vad som… Så har du tid och lust och allt det där så är det bara att hojta så styr vi upp något kul. Kram för nu!

12 kommentarer:

  1. Jag är gärna på men kan inte ansluta förrän tidigast 4 typ. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Då styr vi upp något! Fast jag hoppas vi hinner med någonslags snabbdejt innan dess för det var megaschysst i onsdags tycker jag. :o) Kram!

      Radera
  2. Så gärna så. Kan bara hålla med. Jag är ganska kräsen av mig måste jag erkänna när det gäller vänner. Det måste liksom ge något mer än bara att man träffas. Missförstå mig inte men jag vill liksom att det ska ges och tas på ett djupare plan. Fast oroa dig inte. Du precis som Lingon klarade dig med råge. ;)

    Bokar in den 20 iaf så ser vi vad som sker då och förhoppningsvis nått mer innan.

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... jag är likadan och du passerade med ett stort okej... ;o) Vi hörs när det närmar sig. Kram!

      Radera
  3. Jag hänger gärna på den 20:e. Kan försöka sluta lite tidigare på jobbet också :) vore kul kul att få ihop det igen, nu när vi ändå pratat om det ett tag, men livet liksom kommit emellan hela tiden. Storklem

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA vad skoj!!! Då hörs vi och styr upp något när det närmar sig. Kram!

      Radera
  4. Jag kan ju inte...men kommer säkert en annan gång såklart.
    kramar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä jag vet... snyft... men vi får ta revansch, helst innan dess... :o) Och nu har vi ju ett superskojsigt projekt att spåna på också, tjohoo... ;o) Kram!

      Radera
  5. Svar
    1. Hade varit superskoj om du kan... kanske måste du neråt och jobbreka den dagen... ;o) Kram!

      Radera
  6. Hej!

    NU hittade jag till detta inlägget! Ska vara en dator till det. Surfa i telefonen är en nackdel när man ska leta efter saker. Om det finns plats för mig hänger jag gärna på. Jag kan hela dagen fram till ca 4.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Om det finns plats till mig hänger jag gärna på! Kan hela dagen fram till ca kl 4.

    Kram

    SvaraRadera