Powered By Blogger

söndag 25 mars 2012

Rapport från Stockholm del 3 – fredagen den 23 mars

Det är absolut en av mina ultimata paradisplatser i världen. Odd Molly-butiken. Och när dessutom denna lokalitet råkade vara till bredden fylld av några av de absolut skönaste människorna på vår jord så var det fet eufori som infann sig:


Mollymera och Oslotigern




Världens bästa Gunnarsson




Skönaste tokan Evalena


Helläckra Karma, jag kan inte hitta din blogg så hojta gärna över adressen, och fröken Abbe


Lingon i okynnesfototagen och supervackra Marika


Hornsgatans Ros, Elisabeth och Bina


Lite mera av underbara Mollymera


Hon har inte bara snyggaste garderoben, hon satte dessutom ihop dagens snyggaste provkombo. Och så blev hon allra sist kvar i butiken, tillsammans med mig så Marika med nyopererad tå och jag med skoskav eller fotskav egentligen, för mina fötter råkade visst vara bredare än mina pjux så det klämde satan på hela framfoten liksom... 
I alla fall så haltade vi oss, med varsitt glas bubbel i högsta hugg, i sakta mak till hotellet där resten av vårt kvällssällskap redan befann sig. Dock inte på mitt rum:


Javisst är det en påse från Odd Mollybutiken som fick ta kvällsvila där på bänken. Vilket nyshoppat plagg som låg och tryckte i den får ni se senare… :o)


Jag hade egentligen tänkt svida om till någonslags aftonstass men orken var inte riktigt med på de noterna så jag skippade det och gick i begagnad stass till restaurang Grill. Och här kommer helgens enda minus inhoppandes. Och det i stort format, för maten var under all kritik! Och nu pratar jag om min som var…


… quornburgare. Som INTE var grillad, och definitivt inte kryddad… Det var inte ens burgare, de var quornfiléer som man köper djupfrysta på Ica. Till det tråkigt bröd, coleslaw, ketchup, minilite sallad och mediokra pommes. Punkt. Tråkigaste restaurangmaten ever skulle jag kalla det. Till det hutlösa priset 195:-. Så nu vet ni det. Att ni INTE ska gå dit och beställa det! 
Tur sällskapet uppvägde, med bravur och i kubik. Tyvärr blev det bara skräpbilder på dem på grund av alldeles för mörkt i lokalen. Det är faktiskt bara denna bild… 


… på Vivvi, Oslotigern och Lingon som det ens går att utröna ansikten på. Efter middagssejouren satte tröttheten in i överväxel för de flesta av oss så det blev god natt där. Men det var ju en lördag också... Och den återkommer jag med rapport om under kvällen. Ha det bra därute. Take care och Kram på er för nu!

8 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder:) det var kul att se dig irl. Synd att vi hann prata! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... lite ego som jag är så hoppas jag att du menade att vi INTE hann prata, för det gjorde vi ju inte... tyvärr. :o) Kram!

      Radera
  2. Vad underbara bilder!!! TACK för en underbar helg! KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Fina bilder! Och jag är lite blödig och känslig i dag och började nästan grina när jag såg mig själv här och den fina bilden som Lingon hade med också. Slår dig en pling i veckan när jag är på topp igen. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du menar grina på ett bra sätt och inte ett dåligt... Gör det, annars testar ag att plinga dig. Kram!

      Radera
  4. Trist med kass, dyr mat. Jag hoppas du skickade ut den till köket; det hade jag gjort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gjorde inte det. Ville liksom inte sabba stämningen för de andra... men önskar lite att jag gjort det för jag är mer förbannad nu i efterhand... Ha det superbäst på semestern nu! Kram!

      Radera