Powered By Blogger

onsdag 28 mars 2012

Ett hopplöst I-landsdilemma

I måndags vårkappa. Och jag frös mig nästan blå... Så därför return av the vinterjacka igår. Och jag höll på att tuppa av till följd av värmeslag... Så idag blev det denna igen:


Drama coat som jag alltså klassar in i kategorin vårplagg. Och! Jag fryser återigen. Trots kofta under. Så det är ju inte utan att det känns som ett hopplöst I-landsdilemma... Som jag undrar hur ni andra löser?...
Back to praktikuppgifter. Kram på er! Och take care därute!

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

  1. Eftersom jag är värsta fryslorten, skulle jag inte få för mig att använda vårjacka än. Så har jag också lång transportsträcka utomhus innan jag når jobbet, så lager på lager + stor väska om det eventuellt blir varmare tills det är dags att gå hem, fungerar ganska bra. Ingen kommer någonsin höra mig klaga på att det är för varmt!! Sen är jag lite sjukligt beroende av väderleksrapporterna också och måste kolla på 2 kanaler innan jag sätter min fot utanför dörren. Lite sjukt, jag vet, men det hjälper till lite vid val av ytterkläder. Just nu kör jag duffel, men sneglar på Tootsie varje morgon. Klem och fortsatt fin dag i solen.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tyvärr tog jag av mig lite väl tidigt och börjar bli rejalt förkyld så idag blev det stickad ullklänning och det är skönt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Jag kör stenhårt på mitt nya fynd Nowornever coat. Tunnt ylle så den är ok även om termometern stiger.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag gör samma som Rosen. Är det varmare som i går kör jag Oak coat eller Twiddle coat i stället.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Skinnjacka + stor stickad halsduk - där har du det ;)

    Kraaamis

    SvaraRadera
  6. Tack för en mysig lunch. Får ses snart igen. :) Kram

    SvaraRadera
  7. Jag har lyckats tima fel hela tiden förutom idag som tur var för nu var det kallt! Brrr... Kram

    SvaraRadera
  8. Jaaa - det är riktigt svårt nu! Jag har kört stenhårt på Lotta Lotta long coat denna veckan men idag frööööös jag då det blåste ganska hårt.

    Vi är ju bara i mars - snaaaaaart kommer värmen :)

    kramkram

    SvaraRadera
  9. Jag fryser sällan men just nu växlar jag mellan HD- kappan och min gröna Molly. Hör regnar det just nu. Inte helt lyckat med mina vita Converse. Tack för erbjudandet med RAF. Lyckades norpa en på mathilde idag. Kram

    SvaraRadera
  10. Tack för era kommentarer! Känns ju inte som att jag är ensam om det här direkt... Och det får väl vara så ett tag då, bara värmen kommer snaaaaart, som Bina skriver... Helst imorgon... Varför vänta liksom... :o)
    Kram på er!

    SvaraRadera