Powered By Blogger

torsdag 1 mars 2012

Hjärtat i halsgropen & en liten Molly-provning

Det finns en butik i Höganäs som säljer Mollysar. Gottfried. Snett mittemot Kabaré så det var ganska låg utdelning för dem som satte pengar på att jag skulle steppa in där också. Men jag tror inte att någon, allra minst jag själv, tippade på att jag skulle sätta hjärtat i halsgropen av ett plötsligt uppblossande habegär så fort jag klev in genom dörren där. Och det på grund av denna syn:


 
Kombinationen är en sak i wow-land. Men! Kjolen! Tripper A long skirt, silky paris. Sååå megamycket snyggare i verkligheten än jag någonsin hade kunnat ana. Till och med så lovely i mina ögon att jag gjorde något jag aldrig gjort förut. Jag struntade i att prova den. Helt enkelt för att jag inte vågade. 
För tänk om den hade suttit klockrent… Det hade inte funkat, för kjolens prislapp på 2999:- matchar absolut inte min plånbok. 
Men jag var trots allt lite provsugen så det fick bli tre andra ”substitut” istället:


Ceremony s/s dress, vintage dark indigo 1999:- 

Storlek 2. Jag skulle kalla denna en annorlunda sommardröm med sin mörka färg men ändå supersöta snitt. V-ringad hals och vidd i kjolen. Normal i storlek.



Heavy metal cardigan, dark grey mel 1499:-

Storlek 2. Något stor i size. Och betydligt snyggare på än vad den såg ut att vara på galgen. Färgen upptill är riktigt silvrig, vilket inte kommer fram så bra här. Kanonfina mönster lite här och var. Denna gjorde mig ännu mer nyfiken på syskonen i apricot och vintage turquoise, som jag redan hade ett rätt gott öga till.


Givin s/s blouse, lite pink 899:-

Storlek 2, vilket stämmer bra vad gäller size tycker jag. En bomullsblus som jag inte ägnat så många blickar tidigare. Men som jag hux flux kom på mig med att tycka var en riktig liten goding. Förutom den där lilla extra volangen upptill på ärmen. För den känns helt fel. Vingar ska sitta på fåglar, inte på blusar... Liksom.   
Det var allt för denna gång. Om jag orkar så återkommer jag med ännu fler pics från dagens bildskörd. Och då blir det i så fall min promenad längs havet. Kram!

10 kommentarer:

  1. Supersnygg i alla tre!
    KramJenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Fast det känns inte som att någon av dem kommer att hamna här. fast man vet ju aldrig vad man får för hjärnsläpp... ;o) Kram!

      Radera
  2. Tack för en trevlig provning. Du är snygg i allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Om inget annat så är det kul att prova, i all afall lite då och då. Kram!

      Radera
  3. Förstår inte heller det där med volanger på ärmarna sådär! Ser fan inte klokt ut på mig i alla fall. Heavy metal-koftan var ju en positiv överraskning.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När det såg lite Ankeborg ut liksom, synd som fan på en annars söt blus. Kanske kan sprätta bort vingen men glömde kolla det. Jaja det finns så mycket annat att sukta efter istället. Som Heavy metalkoftan till exempel. :o) Kram!

      Radera
  4. Tack för provningen! Klänningen var jättesöt på dig men kanske inte riktigt du.. Koftan är klockren enligt mig, supersnygg alltså! Blusen ja, går tyvärr bort av ovan nämnda skäl, blir för mycket.
    Kul o få se dom på en riktig person!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä du har rätt, klänningen är inte riktigt jag, så en sådan blir det inte. Koftan blev jag allt lite kär i, lyckades få prova de andra två färgerna idag, visar sen. Kram!

      Radera
  5. Ceeremony s/s dress... såååå fin du e i den ;)
    Kram Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men jag tror nog den är finare på någon annan, inte riktigt jag tyvärr. Kram!

      Radera