Powered By Blogger

onsdag 7 mars 2012

Rapport från Kap Verde - del 2

Jag borde väl ha anat. För jag vet ju att det finns geocachar i princip överallt på klotet vi trampar runt på. Så även här. Alltså. Och att då mr Make skulle dra med mig ut på jakt. Så över sanden bar det av idag:

Längst bort till högra udden och denna nerlagda gamla fyr: 



Där vi efter bra lång tid av letande faktiskt fann det vi sökte, gånger två:

Men inte kan man nöja sig där, om man är helnörd på skattjakt för vuxna, som någon jag råkar vara gift med är, (och ja, jag får väl erkänna. Att jag tycker att det är absolut helt okej) så färden fortsatte, till hotellet där de, som i ägarna, tidigare har lagt ut arsenik mellan solstolarna för att döda hundar...
Japp, sant, eftersom det kommer från säker källa... Inget bra hotell. Alltså. Och inte heller något speciellt roligt hotell, ur aspekten om man inte vill få känslan av att sitta inspärrad på Alcatraz:
 
Och där även dessa växter med livsfarlig uppsyn hade barrikerat sig:


Därefter blev det sen lunch och sedan lite poolhäng, och där emellan blev denna bild på dagens stass förevigad. Komplett omollyfierad. Inte ofta det händer...:


Och nu blir det snart en dusch och lite vin och sedan middag. Joråsåatt, jag går in ganska hårt för det här med banteripaus... :o) Ha en bra kväll därhemma. Kram!

10 kommentarer:

  1. Underbart! Jag har försökt att kommentera hos dig och inte lyckats. Men jag vill önska dig en UNDERBAR semester. Njut för det är du värd. Skit i bantningen för tusan. Lite plus på vågen jobbar du snabbt ner igen här hemma:)

    kram kram

    SvaraRadera
  2. Ser allldeles alldeles underbart ut! Klokt att njuta och inte räkna kalorier:)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jäklar vad ni har motionerat :) Verkar inte vara någon större fara med banteripaus.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu blir jag bara såååå avis - här öser snön, ja, just det; SNÖN, ner igen! Ha det nu så väldans bra, och skit i den där vågen ett tag. Det har ju gått så bra hittills, så du repar dig strax från semesterkalorierna igen! Och semester är ju att äta och dricka det man vill också!

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Nice to see you darling! Kram!

    SvaraRadera
  6. Vilka härliga bilder! Är det så underbart där som det ser ut? Jag har varit sugen länge på att åka dit, men har hört att det skulle vara så blåsigt där! Stämmer det? Eller är det bara fullständigt härligt varmt och klibbigt där? ;)
    Mvh Viveca

    SvaraRadera
  7. Wow.. så underbart det ser ut! Fin bild på dig och mr make :) Får nog teleportera mig dit genast :) Här är det svinkallt och blåst! Inget kul alls. Kram och ha det superbra!

    SvaraRadera
  8. Nu skojar du med oss..det kan inte vara möjligt, arsenik!!! Hoppas jag läser fel, väldigt fel. Tycker det ser ut som hederliga filmrullar jag!
    I vilket fall som helst verkar ni bra på o roa er! Vi är nog många som är utsvultna på värme nu..
    Snö har dragit in över södra Sverige, igår morse hade vi här -7, idag rena värmeböljan på -1 bara, haha..
    Fortsatt o njut där ni är istället!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja här vaknade vi och världen var vit...
    Klart man måste leta cachar där man är =)
    Ha en fortsatt skön semester.

    SvaraRadera
  10. SNÖ!!! Får ju en chock när jag läser. Fy fan, jag lider verkligen med er! Det skulle ju vara vår nu... :o(
    Viveca undrar om det är blåsigt här och det är det. Detta är ett av ett par ställen i världen som lockar kitesurfare av världsklass just därför. Men det blåser inte kallt på dagarna, lite på kvällarna, faktiskt kallare kvällar här nu än i november december som vi alltid åkt innan. Men ändå som en fin svensk sommar, liksom. Varmt och skönt men inte klibbigt alltså.
    Jo arsenik stämmer. Inte i filmburkarna och inte nu men för något år sedan la det hotellet ut arsenik på styranden för att ha ihjäl lösdrivande hundar. Killen som har surfshopen däår och även på vårt hotell råkade ut för det, hans hund dog, det var så det kom fram. Det blev ett jävla liv och sedan dess tror jag de har slutat med den skiten...
    Massa Kram på er allihop!

    SvaraRadera