Powered By Blogger

måndag 26 mars 2012

Dags att tvärvända fokus igen

För en vecka sedan Kap Verde. Med tankarna djupt nerkörda i ett nytt liv nästa vinter, med fördelar, nackdelar, hur, om, förhoppningar och farhågor...
En mellanlandning i hemmet med ännu mer framtidsgrubblerier, både på kort och på lång sikt. En våldsam berg-och-dalbanefärd i självförtroende och psyke på olika plan.
Sedan en helg på bortaplan. Med andra, nya och på sitt sätt omtumlande intryck och grubblerier. Såväl kring omvärld som mig själv som person.
Nu ytterligare ett kast. På väg till första dagen på praktik. Nytt ställe, nya människor. Vem är jag, vad kan jag, fixar jag det som förväntas...?
Visst måste det i alla fall vara lite okej att jag ser trött, sliten och begagnad ut då?... Med så mycket snurr att bära runt på i skallen menar jag... Kram på er!




- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Lycka till på praktikens första dag.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Det kommer att gå superbra, fattas bara när det är du som kommer:)

    Klart vi ska ha träff<3

    kramar

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    All lycka till på praktiken, och vem vill inte ha dig.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Åhh nu har jag läst ikapp alla inlägg från helgen! Hade en liten timeout igår. Vad kul att få hänga med så här i efterhand. Och jag skulle vilja säga att det är en mänsklig rättighet att känna sig trött och sliten efter dina bravader! Inte för att jag tycker att du ser sliten ut! För det tycker jag inte. Lycka till på praktiken och massa kramar supersnygging!

    SvaraRadera
  5. Är ganska ny här på din blogg... *lite blyg* men jag måste säga att från mina intryck från i fredags verkar du vara en tjej som står med bägge ben på jorden, och så jälva cool on top of that också. Älskar din stil och det var så kul att se dig irl. Hoppas allt går bra på praktiken.

    SvaraRadera
  6. "Keep it simple and keep shining, Jossane"


    Kommer gå jättebra för dig på praktiken och övrigt, Josanne. Du får sluta tänka så mycket... du är fin precis som du är. Var lika snäll mot dig själv som du är mot oss.

    Kram!
    (L8)

    SvaraRadera
  7. Tänker på dig idag!

    Hoppas att allt går bra :)

    Kraam till min fina svägerska!

    SvaraRadera
  8. Tusen tack för era gulliga och peppiga kommentarer! De betyder en massa, mer än ni tror. Löv jo! Kram!

    SvaraRadera