Powered By Blogger

tisdag 18 december 2012

Dagens – byfånevarning & återseende med gamla trasor


Lång grå munktröja med huva – HM, fleeceleggings – Åhlens, raggsockor – från butiken Tretton i Helsingborg, sunkiga rosa morgontofflor – Åhlens dock inte köpta i det sunkiga skicket, det har jag fixat dit själv genom lång och trogen användning.

En så kallad hemmahasarstass. Kanske lite byfånevarning men ändå det enda jag har lyckats få på kroppen idag. Jag har inte ens tagit mig för att prova de återfunna åldringar som jag plöjt igenom. Har tre stora kartonger med gamla kläder ovanpå garderoberna. Idag åkte de ner för en genomgång. Mer än hälften for direkt i soporna, en del sparades som stomme eller attribut till de väskor som jag och mr Make planerar att knåpa ihop under våren.
Och en liten hög visade sig vara plagg som försköts till förträngelsen under min fetknoppsperiod. Så gamla trasor, men ändå hyfsat schyssta kläder som jag gissar kanske kan passa mig nu igen. Så det ska såklart tas redas på. Men det får alltså bli en annan dag. 
En av dem är jag dock lite småsugen på att testa och eventuellt bära som dagens stass redan i morgon. Vi får se. Nu över till andra viktigheter. Mat & tv. Peace out!

3 kommentarer:

  1. Ja men den verkar ju så mysig. Hade den funnits i den mer röda i min storlek hade jag md köpt en sådan. Perfekt att lufsa runt i hemma.

    Hoppas du har det bra och trivs i skolan!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Det ser alldeles härligt skönt ut.
    Om du vill får du gärna kommentera hos mig vilken hotell det är som förgiftar hundar.
    Kram

    SvaraRadera