Powered By Blogger

fredag 21 december 2012

Fredag by Instagram - djurtätt, 2 paket & lönande städning






Ska en djurart få äran att posera med KitchBambi så ska minsann den andra också. Någon rättvisa får det vara, vilket Ajax hund markerade ganska tydligt genom att gå bärsärk med en katt. En leksaksvariant dock, tack och lov...

Förutom det har det varit en dag med mycket häng på hemmaplan med just djuren. Ett och annat städryck har förekommit, vilket kan vara lönande har det visat sig. Dagens skörd blev bland annat två gamla glögg. Om de sedan är okej att dricka fortfarande förtäljer inte historian eftersom jag inte testat det än. 

Däremot har såväl jag som Freja hund provat våra sprillans nya stassar. Hennes blev efter slantsinglande den svart-vita. Kunde ju inte bestämma mig och när jag frågade er blev det oavgjort då också. Hon verkar i alla fall klart nöjd med den slumpen gjorde till hennes julklapp. 
Själv är jag lika belåten med mitt Traderafynd. Fast lite konfunderad om den där munkisen gick i produktion. För jag tycker mig inte ha sett den… Men det sitter ingen sample-etikett på den heller… Någon som vet? 

Vidare i handlingen ägnade jag mig åt paradbak. Som i saffranspannkaka. Muffin var lika intresserad som vanligt när det vankas ätbara ting. Dock nöjde hon sig med att nosa lite snabbt, märkbart sur över att alkohol hade smugits ner i smeten. Hur den smakar i färdigt skick har jag ingen aning om. Än. Men den ser hyfsat okej ut i alla fall. Alltid något… 

Okej är dock inte riktigt fallet med kylen. Som har blivit ivrigt matad med några nya matvaror varje dag denna vecka. Ska nog inte vara mer julmat nu tror jag. Om jag inte investerar i ett kylskåp till på samma gång… Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Vad är det för tryck på munkisen? Blommor va?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, blommor. Röda. Och några svarta som liksom ser tecknade ut. Och även en gren och något löv baktill på den. Om du fattar?... För det gör knappt jag själv av den torftiga beskrivningen :o) Kram!

      Radera
  2. Jag har heller aldrig sett den där munkjacken men den är supersnygg och därmed ett superfynd: Flinar när jag ser bilden på inspektionen av den gula smeten - precis så var min katt också. Måste bara kolla och om det råkade vara sockerkakssmet åkte tungan blixtsnabbt ner i skålen .......sällan jag hann med där :D
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... nä det är inte ofta man hinner ligga i framkant där. Fast spriten avskräckte från det beteendet den här gången. Så man får väl börja hälla alkohol i allt man inte vill att hon ska köra nosen i... :o) Kram!

      Radera
  3. Åh saffranspannkaka; det ska våra gäster få till dessert imorgon.
    Som tur är har vi 2 kylskåp men de ser ändå ut sådär när man bor med nån som samlar på senap... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... senapssamlare... aldrig hört talas om förut men why not ;o) Kram!

      Radera