Powered By Blogger

onsdag 12 december 2012

Direktsända vigslar & tips på bästa glöggen

Ljuset är på väg att titta fram nu, Muffin katt stjäl min frukost och folk gifter sig i Nyhetsmorgon på TV4, bisarrt, tycker jag. Snudd på pinsamt... Med Mona Sahlin som halvtaskig vigselförättare, och tv-kamerorna tätt inpå, såklart. Snabbt går det också. Skulle ni kunna tänka er ett sådant bröllop? Inte jag. Däremot kan jag tänka mig att tipsa er om en kanongod glögg. Kanske den bästa jag smakat. Ever.


Såklart något jag, ännu en gång, har efterapat Flipfloppan. Kommer nog att gå åt en hel del sådana buteljer innan året är slut. Shopsad på Ica för 28 riksdaler. Finns även på Willys enligt säker källa.
Fast det blir inget glöggslurpande här nu, för nu är det strax dags att ge sig i kast med att lösa skoluppgifter på stan. Hoppas ni får en riktigt bra dag därute. Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Jag såg också det där i morse. Mkt Märkligt och absolut inte något för mig. Glöggen däremot..en riktig hit, slår t o m Hjortronglöggen faktiskt. Klem och fortsatt fin dag, skitkallt är det!!

    SvaraRadera
  2. Den var god den glöggen; även om just jag föredrog dem med lime.

    Näää inget TV-bröllop för mig inte. Du vet ju hur jag vill ha det: Litet, mysigt, dig bakom kameran och han du inte känner med gitarren ;)

    SvaraRadera
  3. I Domkyrkan här är det drop-in vigslar idag. 35 par var anmälda igår och det kan bli fler. Hade ju varit kul att smygkika lite. De ska hålla på från lunch fram till 8 ikväll! Varje par får en kort vigselakt men komplett med inmarsch till stora orgeln. lite småhäftigt!
    Mmmm glögg....kan jag inte dricka nu eftersom jag drabbats av den vedervärdiga åkomman pinjemun och just glögg lär smaka extra vidrigt av det!!! Buhuuu!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Slog precis på TV.n.....nej det är alldeles för "tacky" för mig.....gift redan, skulle gärna göra om det på stranden i Huay Yang-Thailand!
    Kram Titti ej glöggdrickare!

    SvaraRadera
  5. Såg att dom efterlyste folk som ville gifta sig i tv, rätt bisarrt kan man väl tycka! Och så undrar man om dom gifter sig av rätt skäl.......
    Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  6. Nej icke ett bröllop i TV4 hahaha så bedrövligt!
    Kram

    SvaraRadera
  7. TV4+Mona Sahlin vs Elvis i Las Vegas... varför inte! Lite kitschigt galet! Bara jag gifter mig av kärlek! Stora FETA amerikanska bröllop går fetbort iallafall! KRAM Anna

    SvaraRadera
  8. Nä vigsel i tv hoppar jag över, men den där glöggen måste jag prova. Såg precis vår blogg i din blogglista. Så glad jag blev! Tack!

    Idag har jag också hämtat paketet med doftljuset jag vann hos dig... Å säger jag bara. Det luktar sååå gott. Tack snälla du för det!!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera