Powered By Blogger

lördag 29 december 2012

Lördag by Instagram – stolthet, dubbelsyfte & reclaima





Skitdag tycker Mazarin och försöker bita bort den. Jag håller med. Och hänvisar till bakisheten som härmed hamnat på tapeten för tredje inlägget i rad (och sista, jag lovar...). Fast försökte ändå förtränga den hela förmiddagen. Genom att städa lite smått med pauser för att kika igenom den postlådenerdimpna HM-katalogen. Men inget jag såg i den toppar armbandet (som egentligen är ett halsband) som jag fick i julklapp av en söt liten tjej som pysslat det själv, trots att hon hatar pyssel, så jag bär det med en väldigt stor grad av stolthet. 

Dagens middag blev julmatsresterna. Som jag inte var lika trött på som jag trodde. Och på tal om jul så fick jag en slags julklapp så här i efterhand. En med dubbelsyfte. För dels kommer denna t-shirt att bli ett linne att använda, dels blev den shoppad för att ge lite tillbaka. För eftersom bandet var så gulliga att de satte oss på gästlista, vilket betyder gratis inträde, så ville mr Make gengälda med åtminstone ett litet klirr i deras kassa. Bra tänkt. Dubbeltycker jag. 

Vad Ajax hund tycker är att hennes julklapp måste bevakas dygnet runt och lämnar därför aldrig sin rätt äckliga likdelstugg åt slumpen. Något Muffin katt är en liten smula sur för, då hon gärna hade roffat åt sig en bit den. Själv högg jag istället för mig av Baileyn som uppenbarade sig under en städraid härom dagen. Ett bra drag, för hasselnötssmakättningen visade sig vara himla slurpig. Och nu ska jag försöka mig på att läsa bok, kvällen till ära. Har sedan jag lärde mig att tolka bokstavskombinationer alltid läst otroligt mycket, men så kom den där in i väggengrejen och knockade bort koncentrationen på den fronten. Så dags att reclaima den nu. Tänker jag... Tjing för idag! Kärlek & Respekt!

3 kommentarer:

  1. Kärlek och respekt tillbaka.
    Du är för underbar och vad jag fnittrade åt bilden i ditt förra inlägg.
    Oj om du visste vad jag tycker om att titta på era fyrfota familjemedlemmar och så saknar jag Otto extra mycket. Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Jag äälskar dessa inlägg, men det vet du ju redan. Nu ska jag banne mig göra slut med denna dag och lägga mig!! Klem

    SvaraRadera
  3. Jag shoppsade också en ny tröja åt det icke-närvarande-superfanset.
    Sådär i elfte timmen när de egentligen packat ihop.
    Cred åt den söta och snälla tjejen som hjälpte till om hon händelsevis skulle läsa här!

    SvaraRadera