Powered By Blogger

måndag 24 december 2012

Tre år, 3240 inlägg & aldrig utan en dagens stass

Jag kanske borde se det som ett tecken. Att om man somnar mitt i knåpandet av ett inlägg så är det helt enkelt för trist för att publiceras… Men jag väljer att nonchalera det tecknet och kastar ut mitt skräp i alla fall, sisådär åtta timmar senare. För jag måste ju ändå uppmärksamma att bloggen fyllde år igår. 


Tre år sedan jag satte första meningen på plats här. 3240 inlägg senare kan jag väl bara konstatera att jag som aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att blogga hade rätt fett fel. Fast det viktigaste är ändå inte att jag gick emot vad jag trodde, eller att jag har tagit mig en plats att kunna babbla loss på precis hur som helst, utan det allra bästa är de oväntade vänskaper som jag aldrig någonsin hade velat vara utan! Riktiga vänner genom att tjata i en blogg, det är jäkligt coolt!

Det blir ingen födelsedagsutlottning. Mest för att jag har insett att jag inte ska hålla på med sådant. Vad jag däremot har jäkligt svårt för att låta bli är att ständigt pracka på er mina dagens stassar. Så därför blir det ännu en sådan istället… :o)


Svart blustunika från 60 Days, blingkofta – HM, sjal med halsbandsgrunka på, liksom – shoppad på Sprudla i byn i förrgår, militärmönstrade jeans – Please. 

Har även en hop Instagrambilder på lager från igår. Fast den terrorn återkommer jag med senare. För jag tror jag ska sova lite till nu istället. God Jul förresten!

7 kommentarer:

  1. GRATTIS bloggen! Lova att du fortsätter minst lika länge till! Supersnygg dagens stass!
    Kram och God Jul!
    Ingela

    SvaraRadera
  2. KRAM <3 Å God Jul så klart :)

    SvaraRadera
  3. Och vad 3 år går fort! Kram och God Jul!

    SvaraRadera
  4. Det är riktigt gott att ha fetfel ibland. ;)
    GOD JUL ni också!

    SvaraRadera
  5. Grattis bloggen och till dig!
    Är så glad att vi lärt känna varann.
    Ha en fin fin dag och se upp för julen. :) :)
    kram!

    SvaraRadera
  6. Tack som fan! Och massa Kram till er!

    SvaraRadera
  7. Grattis till treårsdagen! Så kul att få följa med här:))
    Kram

    SvaraRadera