Powered By Blogger

torsdag 20 december 2012

Torsdag by Instagram – inte min grej, kitschig & fint paket





Försökte komma i någonslags stämning med en hel hop av levande ljus istället för det elektriska skenet när jag satte mg med skolpryttlar tidigt i morse. Men det hjälpte inte, för att försöka skriva kreativt utifrån strikta mallar är inte min grej. Har aldrig varit min grej… Så jag gjorde mest annat istället och blev inte klar, men nu är det ju julledigt så jag behöver inte hetsa med det på ett par dagar.

Och inte återvända till mina barndomskvarter där skolan ligger under de dagarna heller. Vilket jag inte lägger några som helst aspekter i, bara konstaterar. Synpunkterna lägger jag istället på de där katterna. Som jag jämt stannar och tittar lite på när jag passerar skyltfönstret där de befinner sig. Ganska kitsch men jag gillar dem. Jag är väl ganska kitschig. Bara att inse och erkänna… :o)

Och jäkligt kass på minne. För idag är andra dagen på raken jag går till matbutik för att shopsa saffran. Och glömmer köpa det. Tredje gången gillt imorgon för då måste jag liksom ha det. Till en bakgrej. Så idag blev spisen bara använd tillmatlagning men inte vilken som helst utan något av det godaste jag gjort på bra länge, om jag får säga det själv. Spagetti och vegetarisk färssås. Betydligt godare än vad det låter eller ser ut. En av dagens höjdpunkter.

En annan var överraskningen som låg i brevlådan. Ett superfint paket från en tjej jag tycker väldigt mycket om och som jag haft nöjet att träffa några gånger på grund av bloggerierna. Tusen Tack vännen! Vad det är i har jag ingen aning om, tänker spara öppnandet till julafton. Som sig bör :o) God natt & Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Saffran har en förmåga att glömmas, knäppt men så är det bara även i mitt liv. Det kanske är meningen att en glitterkatt ska flytta hem till er?
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skumt hur lätt det är att glömma... :o) Men idag kom jag ihåg, tredje gången gillt. Nja, har nog katter så det räcker redan... och prylar också för den delen... ;o) Kram!

      Radera
  2. Jag försöker äta mindre kött och undrar hur du gjort din sås? Den ser väldigt god ut. Kia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är quornfärs och den kan man göra med precis som köttfärs. Jag hade i champinjoner, gul lök, lite rödvin, krossade tomater med chilismak, pepparmix, paprikapulver, cayennepeppar och matlagningsgrädde. Supersimpelt. Och bra där att äta mindre kött :o) Idag finns så mycket alternativ så det är inga problem att ersätta kött, tycker jag. Kram!

      Radera
  3. Mysigt med paket :-)Ha en fin start på helgen vännen!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja paket är superkul men galet nyfiken är man innan man får öppna :o) Kram!

      Radera